ΠΑΟΚ

Γ. Σαββίδης: "Ο ένας έφυγε σαν κότα, οι άλλοι έχασαν κι έφυγαν"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
Σαββίδης MOTIONTEAM

Ο Γιώργος Σαββίδης επιτέθηκε σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ πάει για το Champions League και την κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ προανήγγειλε δυναμική ενίσχυση το καλοκαίρι.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram ο Γιώργος Σαββίδης υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ και οι οπαδοί του δεν θα πανηγύριζαν ένα τέτοιο πρωτάθλημα όπως το εφετινό, ανέφερε ότι στόχος της ομάδας του είναι η έξοδος στο Champions League και η κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ επεσήμανε ότι το καλοκαίρι θα υπάρξει δυναμική ενίσχυση.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο προφίλ του στο instagram:

"Διάβασα προσεκτικά όλες τις ευχές σας για τα γενέθλιά μου. Σας ευχαριστώ όλους. Το καλύτερο δώρο για εμένα ήταν να βλέπω όλους αυτούς να πανηγυρίζουν αυτό το… πρωτάθλημα. Ξεκινώντας από κάποιους πληρωμένους δημοσιογράφους και τελειώνοντας με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Από τα βάθη της καρδιάς μου, θέλω να σας πω ευχαριστώ.

Έχω πολύ μεγάλη όρεξη, για ακόμη μια φορά θέλω να πω πως είμαι υπερήφανος για τον πατέρα μου (φοράει παντελόνια παντού) και είμαι πολύ υπερήφανος που γίναμε κομμάτι της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Ο πιο καθαρός σύλλογος, οι πιο άξιοι φίλαθλοι είμαι σίγουρος πως δεν θα πανηγύριζαν ένα τέτοιο πρωτάθλημα και να είστε σίγουροι πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Θα κάνουμε ακόμη πιο δυνατή ομάδα το καλοκαίρι και θα παλέψουμε για την έξοδο στο Champions League και για το Κύπελλο αυτήν την χρονιά. Στο γήπεδο ήμασταν καλύτερη ομάδα, ο ένας έφυγε σαν… κότα και οι άλλοι έχασαν και έφυγαν. Συγγνώμη που δεν έχουμε μάθει ακόμη πως να κερδίζουμε έξω από το γήπεδο. Μόνο ΠΑΟΚ".

Γ. Σαββίδης: "Ο ένας έφυγε σαν κότα, οι άλλοι έχασαν κι έφυγαν"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ