ΠΑΟΚ

Γ. Σαββίδης: "Κανείς οπαδός του ΠΑΟΚ στη Λαμία, υπάρχει κίνδυνος"

ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ (SUPERLEAGUE)
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)
ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ (SUPERLEAGUE) (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ) EUROKINISSI

Ξεκάθαρο μήνυμα από τον Γιώργο Σαββίδη προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ενόψει του αγώνα με τη Λαμία (17/2).

Από χθες υπάρχει απαγόρευση της οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης οπαδών του ΠΑΟΚ στη Λαμία για τον σαββατιάτικο (17/2) αγώνα με την τοπική ομάδα.

Η διοίκηση της τοπικής ομάδας μάλιστα προσανατολίζεται να μην εκδώσει εισιτήρια, δίνοντας μόνο στους κατόχους διαρκείας το δικαίωμα να μπουν στο γήπεδο.

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει ανησυχία μη τυχόν εμφανιστούν ορισμένοι οπαδοί που θα θελήσουν να μπουν στο γήπεδο για να δουν τον αγώνα, αφού σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να δημιουργηθεί οτιδήποτε θα μπορούσε να στερήσει την παρουσία των οπαδών της ομάδας στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ στην Τούμπα.

Γι’ αυτό, ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram το παρακάτω μήνυμα:

"Ξέρω ότι για αυτό που θα πω, μερικοί θα ξινίσουν, άλλοι θα εκνευριστούν και κάποιοι θα συμφωνήσουν. Όμως η θέση ευθύνης που κατέχω δεν μου δίνει περιθώρια…

Σας προτρέπω λοιπόν να μην μεταβεί ΚΑΝΕΝΑΣ στη Λαμία, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος πρόκλησης και προβοκάτσιας. Έμειναν 9 τελικοί και όλοι σας είσαστε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. Μόνο με ενδεχόμενη τιμωρία θα μας στερήσουν αυτό που μας ανήκει. Δεν τους κάνουμε τη χάρη…".

Γ. Σαββίδης: "Κανείς οπαδός του ΠΑΟΚ στη Λαμία, υπάρχει κίνδυνος"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ