ΠΑΟΚ

Γ. Σαββίδης για άναμμα πυρσών: "Ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας"

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ έριξε πυρσούς στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και αυτό συζητήθηκε έντονα μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και των συνεργατών του. Τι αναφέρει το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη.

Ο ΠΑΟΚ έχει τιμωρηθεί δύο φορές φέτος για πυρσούς που είχαν ανάψει και κρατούσαν οπαδοί του στα ματς με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη και τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Ορισμένοι άναψαν και στα Τρίκαλα και τους έριξαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, χωρίς να προκαλέσουν κίνδυνο διακοπής του και αυτή η ενέργεια, βάσει κανονισμού, τιμωρείται με πρόστιμο.

Ωστόσο, ο κίνδυνος νέας τιμωρίας της έδρας είναι ορατός εφόσον δεν μπει "stop" σ' αυτή τη συνήθεια.

Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει έντονος προβληματισμός στην διοίκηση της ΠΑΕ και το βασικό θέμα συζήτησης μεταξύ του Ιβάν Σαββίδης και των συνεργατών του.

Απόδειξη αποτελεί και το ποστάρισμα του Γιώργου Σαββίδη στο instagram, o οποίος έγραψε μερικές ώρες μετά το ματς: "Σοβαροί σε ένα παιχνίδι που έκρυβε παγίδες. Μπράβο σε όλους που κατάλαβαν τη σημασία του.

Υ.Γ. Ο κίνδυνος τιμωρίας της Τούμπας είναι ορατός, κανένας πυρσός για να είμαστε μαζί ως το τέλος. Ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας. Καλές γιορτές".

Δείτε την ανάρτηση:

Γ. Σαββίδης για άναμμα πυρσών: "Ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ