ΠΑΟΚ

Φυτώριο του ΠΑΟΚ και στο Ισραήλ

Φυτώριο του ΠΑΟΚ και στο Ισραήλ

Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει εντάξει στο δίκτυο συνεργαζόμενων Ακαδημιών της και την PAOK Millya Academy στο Ισραήλ με έδρα στη Ναζαρέτ. Τα μέλη της επισκέφθηκαν την Τούμπα.

Την ευκαιρία να δούν από κοντά το γήπεδο της Τούμπας είχαν τα μέλη και οι συνοδοί της PAOK Millya Academy. Ποια είναι αυτή; Διαβάστε τις λεπτομέρειες από το θέμα στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

"Από τον Ιούνιο του 2015 η καρδιά του ΠΑΟΚ χτυπά και στο Ισραήλ. Η PAOK Millya Academy, σε συνεργασία με το PAOK Academy, διδάσκει τα μυστικά του ποδοσφαίρου αλλά και τις αξίες του Συλλόγου μας σε επίδοξους νεαρούς αθλητές . Αφού λοιπόν τα παιδιά αυτά έχουν μάθει τα πάντα για τον Δικέφαλο, έφτασε η ώρα να βρεθούν και στο γήπεδο της Τούμπας.

Στο φετινό τουρνουά ακαδημιών «Παναγιώτης Κατσούρης«, το οποίο διεξάγεται για όγδοη συνεχή χρονιά από το PAOK Academy, θα συμμετάσχει για πρώτη φορά και η PAOK Millya Academy, μέλος του δικτύου PAOK Football Prints. Η εν λόγω ακαδημία διδάσκει το ποδόσφαιρο σε παιδιά που ζουν και στις δύο γειτονικές κωμοπόλεις, κοντά στη Ναζαρέτ, που ουσιαστικά συγκροτούν την μοναδική κατά 100% χριστιανική πόλη στο Ισραήλ.

Η αποστολή της ομάδας ταξίδεψε και φυσικά, έπειτα από απαίτηση των παιδιών και παρά την κούραση, δε θα μπορούσε να μην κάνει μια στάση στην Τούμπα, την έδρα του Δικεφάλου.Οι νεαροί αθλητές μαζί με τους συνοδούς τους ξεναγήθηκαν στους χώρους της Τούμπας και άκουσαν με ιδιαίτερη προσοχή τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να τους διηγούνται την ιστορία του θρυλικού γηπέδου μας, ενώ έδειξαν ενημερωμένοι για την επικαιρότητα της ομάδας μας".

Φυτώριο του ΠΑΟΚ και στο Ισραήλ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ