ΠΑΟΚ

"Φωτιά" στο κινητό του Αρνεσεν και στις κάμερες για Μακ

"Φωτιά" στο κινητό του Αρνεσεν και στις κάμερες για Μακ

Ξεχωριστά παραλειπόμενα από το ταξίδι της αποστολής του ΠΑΟΚ για την ρεβάνς στο ματς με την Σπάρτακ Τρνάβα και την άφιξη στο αεροδρόμιο στης Μπατισλάβας, όπως τα κατέγραψε το Sport24.gr.

H αποστολή του ΠΑΟΚ είναι πλέον στην Μπρατισλάβα καθώς την Πέμπτη θα δώσει το δεύτερο παιχνίδι με την Σπάρτακ Τρνάβα (στο πρώτο παιχνίδι ο "Δικέφαλος" κέρδισε με 1-0)... Ο Φρανκ Αρνεσεν με το που έφτασε η αποστολή των "ασπρόμαυρων" στο αεροδρόμιο, αμέσως κοιτούσε στο κινητό του τα μέιλ του αλλά και τα μηνύματα που είχε. Προφανώς ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ περιμένει εξελίξεις σε διάφορα μεταγραφικά ζητήματα που υπάρχουν στην ομάδα.

Αποστολή στην Σλοβακία: Κώστας Πετρωτός

Από εκεί και πέρα, άστραψαν τα φλας για τον Ρόμπερτ Μακ και τον περίμεναν αρκετοί δημοσιογράφοι αλλά και τηλεοπτικά συνεργεία. "Χαίρομαι που είμαι εδώ στη χώρα μου. Δεν βρίσκομαι βέβαια εδώ για να δω φίλους και γνωστούς αλλά το μυαλό μου είναι στο παιχνίδι με την Σπάρτακ, το οποίο είναι κρίσιμο για εμάς. Πιστεύω πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε την πρόκριση αλλά θα είναι δύσκολο ματς", είπε στους συμπατριώτες του ο Μακ.

"Φωτιά" στο κινητό του Αρνεσεν και στις κάμερες για Μακ

Κάποια άλλα παραλειπόμενα:

*Στην διάρκεια της πτήσης συζητούσαν οι Τούντορ και Αρνεσεν. Λογικά τα έλεγαν για διάφορα θέματα της ομάδας.

*Λιγοστοί ομογενείς φίλοι του ΠΑΟΚ υποδέχτηκαν την αποστολή του "Δικεφάλου" στο αεροδρόμιο στην Μπρατισλάβα. Τρεις από αυτούς τους οπαδούς, μάλιστα, ήρθαν από την Ιεράπετρα της Κρήτης καθώς υπήρχε πτήση από την Ιεράπετρα προς την Μπρατισλάβα. Την Παρασκευή πρόκειται να επιστρέψουν στην Κρήτη.

*Ενας μικρός φίλαθλος του "Δικεφάλου" τραγουδούσε "ωωω ΠΑΟΚάρα, έχω τρέλα μέσ' το μυαλό".

*Στην ΠΑΕ υπολογίζουν πως στο ματς με την Σπάρτακ Τρνάβα το παρών θα δώσουν 340 οπαδοί του ΠΑΟΚ από την Ελλάδα, την Γερμανία και γενικά την Κεντρική Ευρώπη.

*Νέο... λουκ για τον Γιώργο Τζαβέλλα ο οποίος εμφανίστηκε φρεσκοξυρισμένος.

*Αρκετοί Σλοβάκοι που είναι συλλέκτες αυτογράφων, εμφανίστηκαν στο αεροδρόμιο της Μπρατισλάβας. Είχαν φακέλους με φωτογραφίες με όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ και τους ζητούσαν να βάζουν τις υπογραφές τους. Μάλιστα μερικοί πουλάνε αυτούς τους φακέλους αυτογράφων.

"Φωτιά" στο κινητό του Αρνεσεν και στις κάμερες για Μακ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ