ΠΑΟΚ

"Φτιάχτηκε" με τον ΠΑΟΚ ο Μαουρίσιο

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΖΟΣΕ ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
Μαουρίσιο MOTIONTEAM

Ο Μαουρίσιο ανυπομονεί να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ και εκμυστηρεύεται στο στενό περιβάλλον του ότι οι πρώτες εντυπώσεις του από τη νέα ομάδα του είναι κάτι παραπάνω από θετικές.

Στην πρώτη προπόνησή του με τον ΠΑΟΚ, όταν ο Μαουρίσιο συνομίλησε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, του είπε: "Κόουτς, εγώ ήρθα να πάρω το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ".Το αποκάλυψε δημόσια ο ατζέντης του και λίγες μέρες μετά ο Βραζιλιάνος μέσος είναι πολύ χαρούμενος γιατί διαπιστώνει ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να τα καταφέρει.

Όσο του έχει μεταφέρει, κυρίως, ο Λέο Μάτος για την οργάνωση και τις παροχές του συλλόγου προς τους παίκτες, αλλά και την πόλη της Θεσσαλονίκης τα βλέπει μπροστά του και είναι "φτιαγμένος" με το πρότζεκτ πρωταθλητισμού της νέας ομάδας του. Παίζει σημαντικό ρόλο σ' αυτό και το γεγονός ότι υπάρχουν και αρκετοί ακόμη ποιοτικοί παίκτες στην ομάδα.

Ο 29χρονος μέσος δεν θέλει να χάσει χρόνο στην προσαρμογή του γι' αυτό φρόντισε να βρει σπίτι, στο οποίο θα μένει με την οικογένειά του, αν όλα πάνε καλά, τα επόμενα τρία χρόνια.

Όπως οι περισσότεροι παίκτες, έτσι κι αυτός, επέλεξε το Πανόραμα, ιδανική επιλογή απ΄όλες τις απόψεις. Πλέον είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην καθημερινή δουλειά του με τον ΠΑΟΚ και προσπαθεί να επισπεύσει το χρονικό διάστημα, στο οποίο θα βρίσκεται σε φουλ φόρμα.

Ο Μαουρίσιο είχε βγάλει όλο το βασικό στάδιο προετοιμασίας με την Ζενίτ (είχε δώσει το παρών και στις δύο περιόδους που η πρώην ομνάδα του είχε βρεθεί στην Αυστρία), όμως, έμεινε 2-3 εβδομάδες πίσω όταν έλυσε το συμβόλαιο και δούλευε μόνο με προσωπικό γυμναστή.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον υπολογίζει ως εσωτερικό μέσο ("οκτάρι"), στην πορεία ίσως τον δοκιμάσει και σαν κόφτη ("εξάρι"), όπως και να ΄χει όμως στην θέση του, η καλή φυσική κατάσταση είναι ένα απαραίτητο εφόδιο.

Την Δευτέρα (11/9), είναι πιθανό να βρίσκεται στον πάγκο και, αν χρειαστεί, να πάρει χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο στόχος του είναι να μπει στην ενδεκάδα στο επόμενο ματς με τον Παναιτωλικό.

Όλοι στον ΠΑΟΚ τον περιμένουν πώς και πώς γιατί εκτιμούν πως είναι παίκτης που μπορεί να ανεβάσει την ποιότητα της μεσαίας γραμμής και έτσι να αλλάξει συνολικά την εικόνα της ομάδας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ