ΠΑΟΚ

"Φτιαγμένος" ο Σαββίδης όσο ποτέ άλλοτε

"Φτιαγμένος" ο Σαββίδης όσο ποτέ άλλοτε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι υψηλές πτήσεις που κάνει το τελευταίο διάστημα ο ΠΑΟΚ έχουν προκαλέσει τεράστια ικανοποίηση στον Ιβάν Σαββίδη που περιμένει το Κύπελλο και νιώθει πως μπήκαν οι βάσεις για να πάρει ο Δικέφαλος το πρωτάθλημα. Τι λέει στους συνεργάτες του για το σήμερα, αλλά και τις μεταγραφές του καλοκαιριού. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Τέτοια εποχή τις προηγούμενες σεζόν του στον ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης έμπαινε σε βαθύ προβληματισμό και τελικά έπαιρνε την απόφαση να αλλάξει προπονητή. Φέτος, κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου νιώθει ότι στο πρόσωπό του Βλάνταν Ίβιτς, που στο ματς με τη Σάλκε συμπλήρωσε 50 παιχνίδια στον πάγκο του ΠΑΟΚ, έχει βρει τον άνθρωπο που χτίζει ένα δυνατό σύνολο, όπως το οραματίζεται.

Είναι τέτοια η ικανοποίηση και ο ενθουσιασμός που έχει αποκτήσει ο ομογενής επιχειρηματίας από τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ τελευταία (η παρένθεση του αποκλεισμού από τη Σάλκε δεν έχει μετριάσει καθόλου τα συναισθήματα αυτά) που δεν διστάζει να εκφράζει τις μεγάλες προσδοκίες που έχει και για τη φετινή, όσο και κυριότερα, για την επόμενη σεζόν.

Ο 57χρονος επιχειρηματίας θέλει να δει την ομάδα του να κυνηγά τον Ολυμπιακό όσο μπορεί στο πρωτάθλημα κι αν, λογικά, πάει στα πλέι οφ να διατηρήσει το κεκτημένο της δεύτερης θέσης. Παράλληλα, είναι πεπεισμένος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάει μέχρι το τέλος στο Κύπελλο και να κάνει ό,τι δεν κατάφερε το 2014 στον τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι η πίστη που βγάζει για το νέο πρωτάθλημα. "Θέλω να το πάρουμε, είμαστε έτοιμοι" τονίζει και ξεκαθαρίζει στους συνεργάτες του πως είναι έτοιμος να βάλει όσα χρήματα απαιτηθούν για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η ομάδα και να μπει πανέτοιμη στη μάχη του τίτλου. Στενοί συνεργάτες του σημειώνουν ότι είναι η πρώτη φορά που έχει "ψηθεί" τόσο πολύ για τη δουλειά που γίνεται καθημερινά και αυτό πιστοποιείται και με τα άκρως κολακευτικά λόγια με τα οποία μιλά για τον Βλάνταν Ίβιτς.

Σκέψεις για αγορά ξενοδοχείο για την ομάδα στην περιοχή της Μεσημβρίας

Στο μεταξύ, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και οι συνεργάτες του έχουν πάρει πολύ ζεστά το θέμα της δυνατότητας διαμονής της ομάδας στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Πριν από λίγους μήνες, ο ίδιος είχε υποσχεθεί στους παίκτες του ΠΑΟΚ ότι σκέφτεται να δημιουργήσει ξενώνες στη Νέα Μεσημβρία, τελευταία όμως εξετάζει μία άλλη παρεμφερή λύση και συγκεκριμένα την αγορά ξενοδοχείου στην περιοχή στο οποίο θα καταλύει η ομάδα πριν από το παιχνίδια στην Τούμπα και όποτε άλλοτε το θελήσει ο προπονητής, πιθανόν και καθημερινά, αν υπάρχει πρόγραμμα για διπλή προπόνηση. Το τι τελικά θα πράξει θα φανεί στο επόμενο διάστημα, φαίνεται όμως ότι δεν αργεί η μέρα που θα παρουσιάσει εξέλιξη και αυτό το ζήτημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αθανασιάδης: "Όταν το όνειρο ενός μικρού γίνεται πραγματικότητα"
Τσίμιροτ: "Θέλω Κύπελλο και να παίξω Champions Leaguε"
Δεν προπονήθηκε ο Λέοβατς λόγω ίωσης
Ο ΠΑΟΚ με τα μάτια του Γιώργου Σαββίδη
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ