ΠΑΟΚ

"Φρένο στις διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ-Γοδόι Κρους για Ρέι"

"Φρένο στις διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ-Γοδόι Κρους για Ρέι"

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Αργεντινής οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τη Γοδόι Κρους σταμάτησαν προς το παρόν και ο Ροδρίγο Ρέι θα αγωνιστεί απέναντι στην Γκρέμιο (5/7).

Από τη στιγμή που δεν υπήρχαν νεότερες πληροφορίες για το θέμα του Ροδρίγο Ρέι, ήταν προφανές ότι κάπου είχε "κολλήσει" το θέμα. Σύμφωνα με τη "Jornadaonline" έχει μπει "φρένο" στις διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τη Γοδόι Κρους, με την παύση να αποδίδεται - σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Αργεντινής - σε οικονομική διαφορά ανάμεσα στο "Δικέφαλο" και την "τόμπα".

Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, δεν αναμένεται να σημειωθεί κάποια εξέλιξη μέχρι την επόμενη Τρίτη (5/7) καθώς τα ξημερώματα εκείνης της ημέρας η Γοδόι Κρους φιλοξενεί την Γκρέμιο για το Copa Libertadores.

Ο 26χρονος Αργεντινός γκολκίπερ θα αγωνιστεί στο ματς με τη βραζιλιάνικη ομάδα. Ωστόσο, δεν αποκλείεται σύμφωνα με τη "Jornadaonline" να εκκινήσουν εκ νέου οι διαπραγματεύσεις την επόμενη Τρίτη και το ματς απέναντι στην ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε να είναι το τελευταίο του Ρέι με τη φανέλα της Γοδόι Κρους και μπροστά στο κοινό της ομάδας.

Photo credits: Diario Los Andes

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ