ΠΑΟΚ

"Φρένο" Ρέι για δεύτερο τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ

"Φρένο" Ρέι για δεύτερο τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ

Η απόκτηση του Ροντρίγκο Ρέι και, κυρίως, η άμεση ενσωμάτωσή του στην ομάδα "παγώνουν" τις σκέψεις για μία ακόμη μεταγραφή τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ.

Ο Ροντρίγκο Ρέι είναι στο δρόμο για τη Θεσσαλονίκη και μέσα στην ημέρα αναμένεται να έχει ολοκληρώσει την τετραετή συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ (έναντι 400.000 ευρώ ετησίως). Ο 26χρονος τερματοφύλακας θα ολοκληρώσει τα διαδικαστικά (υπογραφές συμβολάιων) και ουσιαστικά (ιατρικές εξετάσεις) θέματα στην Ελλάδα και πιθανότα αύριο (11/07) θα ταξιδέψει στο Χορστ της Ολλανδίας για να ενσωματωθεί με την αποστολή του ΠΑΟΚ.

Το γεγονός ότι ο 26χρονος τερματοφύλακας θα φορέσει άμεσα γάντια, κάνει τους Μίχελ και Στανόγεβιτς να "παγώσουν" τις σκέψεις για την απόκτηση ενός ακόμη πορτιέρε που θα αποτελούσε την εναλλακτική λύση μέχρι να επιστρέψει ο Γλύκος. Έτσι, στάλθηκε το μήνυμα σε τερματοφύλακες όπως ο Μιχαΐλοφ και ο Στοΐκοβιτς ότι ο ΠΑΟΚ, τουλάχιστον στην παρούσα φάση γιατί κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πως θα εξελιχθεί μέχρι το τέλος η μεταγραφική περίοδος, δεν θα ασχοληθεί με τις περιπτώσεις τους.

Ο Σέρβος τεχνικός θα έχει ως back up τους Νίκο Μελίσσα και Μάριο Σιαμπάνη, στους οποίους δίνει ευκαιρίες στη διάρκεια των φιλικών αγώνων. Ο Ρέι, πρώτος Αργεντινός τερματοφύλακας στην ιστορία του ΠΑΟΚ και συνολικά έβδομος παίκτης από τη χώρα του τανγκό, πιθανόν θα κάνει το ντεμπούτο του στο φιλικό με τον Άγιαξ.

Με το που πάει στην Ολλανδία, θα επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα για να συνεχίσει προπονήσεις με την Κ20 ο 19χρονος τερματοφύλακας, Γιώργος Μούτσα.

Photo Credits: Godoy Cruz Twitter

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ