ΠΑΟΚ

Φρανκ Άρνεσεν: Ο Δανός Μικ Τζάγκερ!

Φρανκ Άρνεσεν: Ο Δανός Μικ Τζάγκερ!

Τι σχέση μπορεί να έχει ο frontman των Rolling Stones με τον νέο τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ Φρανκ Άρνεσεν; Διαβάστε, δείτε και... ακούστε το απολαυστικό θέμα του Sport24.gr και θα καταλάβετε.

Οι "Rocazino" είναι ένα πολύ γνωστό συγκρότημα στην Δανία με μεγάλες επιτυχίες την δεκαετία του '80 κι έπειτα. Μία από αυτές ήταν το "En For Alle" ("Ένας για όλους"), το τραγούδι που "συνόδεψε" την Εθνική ομάδα της Δανίας στο Euro του 1988.

Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος, Ούλα Κολντ, ερμήνευσε το συγκεκριμένο κομμάτι, που μπορείτε να ακούσετε και να δείτε πιο κάτω, μαζί με τον νέο τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ και μέλος της τότε Εθνικής Δανίας, Φρανκ Άρνεσεν!

Μάλιστα, σε δημοσίευμα αρκετά χρόνια μετά την πρώτη εκτέλεση ο Άρνεσεν αναφέρεται ως: "Η δανέζικη απάντηση στον Μικ Τζάγκερ!", αφού αν δει κάποιος το βίντεο κλιπ του τραγουδιού θα διαπιστώσει πως Άρνεσεν και Τζάγκερ μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό!

Μάλιστα, ο δίσκος με το συγκεκριμένο τραγούδι έκανε περίπου 1.000.000 πωλήσεις!Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, όμως. Ας μιλήσει εικόνα και τα σχόλια δικά σας...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ