ΠΑΟΚ

Φουλάρουν "Παπ", Μαντούρο και Περέιρα

Φουλάρουν "Παπ", Μαντούρο και Περέιρα
Παπαδόπουλος Γκολάσα INTIME SPORTS

Οι Παπαδόπουλος, Μαντούρο και Περέιρα πήραν μέρος στο πρόγραμμα της Τρίτης ενώ επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Μακ, Κουλούρης, Πόζογλου και Δεληγιαννίδης. (video)

Στο κανονικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ συμμετείχαν την Τρίτη οι Δημήτρης Παπαδόπουλος, Χέντβιγκες Μαντούρο και Φακούντο Περέιρα, οι οποίοι έτσι ανεβάζουν στροφές. Ο Αργεντίνος ακολούθησε ειδικό ασκησιολόγιο για επανέλθει στην επιθυμητή φυσική κατάσταση ενώ κατά τα άλλα στην προπόνηση πήραν μέρος οι Ρόμπερτ Μακ, Ευθύμης Κουλούρης, Στέλιος Πόζογλου και Παναγιώτης Δεληγιαννίδης που επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες.

Ο Σλοβάκος, που αγωνίστηκε και στα δύο νικηφόρα παιχνίδια της χώρας του με Ισπανία και Λευκορωσία, πραγματοποίησε ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Το πρόγραμμα της Τρίτης περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής με παιχνίδι σε μικρό χώρο και κυκλοφορία με μία και δύο επαφές με τη μπάλα ενώ την Τετάρτη η ομάδα θα προπονηθεί στις 18.00.

Ρατς: "Μεγάλη τιμή που φτάνω τις 100 συμμετοχές"

Ο Ραζβάν Ρατς έκανε αναφορά στο γεγονός πως θα φτάσει τις 100 συμμετοχές με την φανέλα της Εθνικής Ρουμανίας (αγωνίζεται σήμερα με την Φινλανδία). Συγκεκριμένα έγραψε στο λογαριασμό που διατηρεί στο facebook:

"Είναι πολύ μεγάλη τιμή για εμένα να φτάνω τις 100 εμφανίσεις με την Εθνική ομάδα. Ήταν και συνεχίζει να είναι ένα όμορφο ταξίδι, μία εξαιρετική εμπειρία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν έως τώρα στην καριέρα μου στην Εθνική ομάδα και τους οπαδούς για την τεράστια εκτίμηση που έδειξαν προς το πρόσωπο μου από την πρώτη στιγμή".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ