ΠΑΟΚ

Φουλάρει ο Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ

Φουλάρει ο Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ

Οι νέες εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έδειξαν την βελτίωση που υπάρχει στην αποκατάσταση της ζημιάς στον ώμο του.

Με μια προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της Κυριακής (9/4, 19:00) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στην Τούμπα. Οι μοναδικοί παίκτες που βρίσκονται στη λίστα των απόντων είναι οι Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Γιάννης Μυστακίδης.

Ο Σέρβος επιθετικός έχει περάσει στο δεύτερο κομμάτι αποθεραπείας, καθώς η χρήση μπάλας στο ασκησιολόγιό του έχει αυξηθεί. Μάλιστα, η νέα μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, επιβεβαίωσε την βελτίωση που υπάρχει στον εγχειρισμένο του ώμο, με τις ελπίδες για επιστροφή του στα τέλη Απριλίου να είναι πλέον μεγάλες.

ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ Ο ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός από την πλευρά του ξεκίνησε τις πρώτες ασκήσεις αποθεραπείας τέσσερις μέρες μετά την εγχείρηση αποκατάσταση πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Βλάνταν Ίβιτς αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές μοιράζοντας το χρόνο συμμετοχής με φόντο την αναμέτρηση της Τετάρτης, όταν και οι δυο ομάδες θα βρεθούν εκ νέου αντίπαλοι, αυτή τη φορά στην Αθήνα, για την ημιτελική φάση του κυπέλλου.

Ο Σέρβος τεχνικός είχε αφήσει στον πάγκο τους Μάτος, Βαρέλα και Σάχοφ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ενόψει του αγώνα της Κυριακής, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Δημήτρης Πέλκας, καθώς ο 23χρονος μεσοεπιθετικός εξέτισε την ποινή των δυο αγώνων λόγω της χειρονομίας του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ