ΠΑΟΚ

Φουλ επίθεση ο ΠΑΟΚ!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πού δείχνει να καταλήγει ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο (19:30). Ποιες ήταν οι τελευταίες δοκιμές του Ρουμάνου τεχνικού.

Ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η τελική έκβαση στην δικαστική "μάχη" για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο το απόγευμα στην Τούμπα (19:30) για να έχει σίγουρα το πάνω χέρι για μία θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Το τρίποντο είναι μονόδρομος και υπό αυτό το πρίσμα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι υποχρεωμένος να παρουσιάσει μία ομάδα με επιθετικούς προσανατολισμούς.

Ο Ρουμάνος κόουτς δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει το αγαπημένο του 4-2-3-1, θα ψάξει όμως ταχύτητα από τα άκρα με Μάτος-Κάμπος από τη μία πλευρά και Βιεϊρίνια-Μακ από την άλλη.

Το μεγάλο ζήτημα για τον 49χρονο κόουτς είναι η κάλυψη της απουσίας του τιμωρημένου Πέλκα. Ο Λουτσέσκου δείχνει αποφασισμένος να δώσει φανέλα βασικού στον Ελ Καντουρί, αφήνοντας στον πάγκο τον Μπίσεσβαρ. Ο Σάχοβ θα είναι στην μεσαία γραμμή αντί του τιμωρημένου Μαουρίσιο και δίπλα στον Κάνιας.

Από εκεί και πέρα, οι Κρέσπο και Βαρέλα είναι οι μόνοι διαθέσιμοι στόπερ και θα κινούνται μπροστά από τον Πασχαλάκη, ενώ ο Πρίγιοβιτς θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Ρέι, Αζεβέδο, Δεληγιαννίδης, Μουλέν, Μπίσεσβαρ, Λημνιός και Κουλούρης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ