ΠΑΟΚ

Φουλ εξάσκηση στην μπάλα του τελικού!

Φουλ εξάσκηση στην μπάλα του τελικού!

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ (6/5, 20:30) θα γίνει με νέα μπάλα και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αφιερώνουν αρκετό χρόνο στην προπόνηση για να την συνηθίσουν. (φωτογραφίες)

Δεν υπάρχει καμία παράμετρος του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ με την οποία να μην καταπιάνονται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Και ειδικά σε ό,τι αφορά στους ποδοσφαιριστές μόνιμο θέμα συζήτησης στις τελευταίες προπονήσεις είναι η μπάλα του τελικού.

Φουλ εξάσκηση στην μπάλα του τελικού!

Η ΕΠΟ έχει έρθει σε συμφωνία με γνωστή αθλητική εταιρία και η μπάλα που θα χρησιμοποιηθεί το Σάββατο θα είναι εντελώς διαφορετική από εκείνη με την οποία διεξήχθησαν οι αγώνες μέχρι και την ημιτελική φάση του θεσμού.

Οι παίκτες του Δικεφάλου κάνουν λόγο για μία μπάλα που την αισθάνονται πιο βαριά, με εντελώς διαφορετική συμπεριφορά σε σχέση με αυτές με τις οποίες αγωνίζονταν μέχρι σήμερα. Ειδικά, εκείνοι που κάνουν πολλά χτυπήματα λόγω θέσης ή λόγω του ότι αναλαμβάνουν αρκετές εκτελέσεις στημένων φάσεις, προβληματίζονται αρκετά για το κατά πόσο θα την έχουν συνηθίσει μέχρι το βράδυ του Σαββάτου (6/5).

Φουλ εξάσκηση στην μπάλα του τελικού!

Το θέμα, βέβαια, έχει απασχολήσει τον Βλάνταν Ίβιτς και τους συνεργάτες του που έχουν δώσει εντολή για πολλά σουτ, σέντρες και πάσες κατά τη διάρκεια των τελευταίων προπονήσεων προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να τη... μάθουν όσο καλύτερα γίνεται.

Η... άγνωστη μπάλα σε συνδυασμό με το... άγνωστο τερέν το οποίο οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα πατήσουν για πρώτη φορά το απόγευμα της Παρασκευής (5/5) στο Πανθεσσαλικο είναι ένα θέμα που απασχολεί πολύ στις συζητήσεις που γίνονται στα αποδυτήρια.

Φουλ εξάσκηση στην μπάλα του τελικού!

Photo credits: PAOK FC

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ