ΠΑΟΚ

Φορ για να στηρίξει τον Αθανασιάδη

Φορ για να στηρίξει τον Αθανασιάδη
Ντιέγκο Σόουζα

Που καταλήγουν Λούμπος Μίχελ και Βλάνταν Ίβιτς για τον φορ που θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ. Γιατί είναι καταλυτική η στάση του Σέρβου τεχνικού. Προτάθηκε ο Ντιέγκο Σόουζα της Μαρίτιμο (VIDEO).

Ο ΠΑΟΚ έχει ανοιχτή μία ακόμη μεταγραφή με βάση τον σχεδιασμό που έχει γίνει αλλά και τα όσα ομολόγησαν τόσο ο Ιβάν, όσο και ο Γιώργος Σαββίδης.

Αφορά παίκτη στην επίθεση, μόνο που πλέον φαίνεται να αλλάζουν τα δεδομένα μετά τον αποκλεισμό από τα πλέι οφ του Champions League.

Η σκέψη που αυτή τη στιγμή κυριαρχεί είναι να μην αποκτηθεί ένας φορ για τον οποίο θα δαπανηθούν πάρα πολλά χρήματα, με δεδομένο ότι η ομάδα και με το ρόστερ που διαθέτει τώρα, αν είναι σοβαρή, δεν θα έχει πρόβλημα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντιναμό Τιφλίδας και να πάει στους ομίλους του Europa League.

Τεράστια εκτίμηση έχει ο Ίβιτς στον Αθανασιάδη

Αυτό όμως που κυρίως οδηγεί προς αυτή την κατεύθυνση (αν και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με απόλυτη βεβαιότητα όταν είναι γνωστός ο απρόβλεπτος χαρακτήρας του Ιβάν Σαββίδης και οι κινήσεις της τελευταίας στιγμής που αρέσκεται να κάνει) αφορά στον ρόλο του Στέφανου Αθανασιάδη. Ο Βλάνταν Ίβιτς έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον αρχηγό του ΠΑΟΚ και θεωρεί ότι αυτός πρέπει να είναι η βασική επιλογή για τη θέση του φορ. Μάλιστα, σε πρόσφατες συζητήσεις με τον Λούμπος Μίχελ έχει εκφράσει την άποψη ότι δεν θεωρεί υποχρεωτική την απόκτηση κι άλλου επιθετικού αφού υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις και στο υπάρχον ρόστερ.

Ο Σλοβάκος πρόεδρος και τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ συμφωνεί στην άποψη ότι ο Κλάους πρέπει να είναι το νούμερο 1 είναι, όμως, "ζεστός" στο να αποκτηθεί ένας παίκτης για μπακ απ, με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ένας επιθετικός που θα "κουμπώνει" με τον Αθανασιάδη και θα καλύπτει όλες τις ανάγκες της ομάδας.

Και γι' αυτόν ακριβώς ψάχνει. Μάλιστα, οι πληροφορίες του Sport24.gr, αναφέρουν ότι έχει ήδη βρει μία τουλάχιστον περίπτωση που του έχει κάνει ιδιαίτερο γκελ. Μιλάμε για ελεύθερο επιθετικό με αξιοπρόσεκτη καριέρα.

Προτάθηκε και ο Ντιέγκο Σόουζα

Βέβαια, ο Μίχελ συγκεντρώνει και άλλες προτάσεις από διάφορους ατζέντηδες. Τόσο ελεύθερων παικτών, όσο και ποδοσφαιριστών που δεσμεύονται με συμβόλαιο και σ' αυτή τη φάση δεν είναι τόσο... δημοφιλείς στα γραφεία της Τούμπας. Ένας από αυτούς είναι ο Ντιέγκο Σόουζα της Μαρίτιμο. Πρόκειται για τον 26χρονο Βραζιλιάνο φορ, με ύψος 1.90μ. και 12 γκολ σε 35 ματς πέρυσι. Έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την πορτογαλική ομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες η τιμή αγοράς του ξεπερνά το μισό εκατομμύριο ευρώ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ