ΠΑΟΚ

Focus στο μέλλον με Λημνιό, Χατζητερζόγλου

Focus στο μέλλον με Λημνιό, Χατζητερζόγλου

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει φορ και μέσο πρώτης γραμμής, όμως δεν παραλείπει και το "σκανάρισμα" των κορυφαίων ταλέντων στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποιοι ξεχωρίζουν στη λίστα των παικτών με προοπτική που είναι πιθανό να απασχολήσουν από το καλοκαίρι τον "Δικέφαλο".

Το πόρισμα για τη μεταγραφική περίοδο που ανοίγει σε λίγες μέρες είναι ξεκάθαρο: Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από 2-3 παίκτες πρώτης γραμμής για να ανεβάσουν κι άλλο το επίπεδο της ομάδας που φτιάχνει από το καλοκαίρι ο Βλάνταν Ίβιτς. Φορ ως πρώτη επιλογή, ένα οκτάρι box to box και-ίσως-και ένας εξτρέμ για να προστεθεί στο δίδυμο Ροντρίγκες-Κάμπος.

Ο Λούμπος Μίχελ δουλεύει εντατικά πάνω σ' αυτό το κομμάτι, ιδιαίτερα στην υπόθεση του φορ που θέλει να κλείσει στις αρχές Ιανουαρίου και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις.

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι ο ΠΑΟΚ δεν δουλεύει και μακροπρόθεσμα πάνω στις μεταγραφές. Οι σκάουτς του συλλόγου, σταθερά εδώ και αρκετό καιρό, παρακολουθούν παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και περνούν από μικροσκόπιο, κυρίως, νεαρούς Έλληνες παίκτες με προοπτική.

Ποδοσφαιριστές στους οποίους ο ΠΑΟΚ μπορεί να επενδύσει για το μέλλον. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που έχουν περάσει από "σκανάρισμα" και ήδη υπάρχουν συμπεράσματα για εκείνους που ξεχωρίζουν. Σ' αυτή την κατηγορία μπαίνουν δύο ονόματα, ο Δημήτρης Λημνιός και ο Οκάν Χατζητερζόγλου.

Ο Λημνιός αγωνίζεται στον Ατρόμητο (είχε κάνει ντεμπούτο πριν δύο χρόνια, ενώ πέρσι είχε 14 ματς συμμετοχές) και φέτος έχει παίξει σε 12 ματς (ήταν βασικός και στο περιβόητο 3-4 της Τούμπας) σημειώνοντας 1 γκολ. Ο 18χρονος Βολιώτης επιθετικός με ύψος 1.78 μ. διαθέτει στοιχεία που τον κάνουν να μην περνά απαρατήρητος, είναι διεθνής με την εθνική Νέων, ενώ παλιότερα είχε δοκιμαστεί από τη Σαμπντόρια. Μάλιστα, πέρσι, η αγγλική εφημερίδα "Guardian" τον είχε κατατάξει στα 50 καλύτερα ταλέντα παγκοσμίως.

Ο Χατζητερζόγλου είναι παιδί της Ξάνθης, έκανε φέτος ντεμπούτο στη Σούπερ Λίγκα (πέρσι είχε πάρει το βάπτισμα του πυρός στο Κύπελλο) και ήδη έχει αγωνιστεί σε 8 ματς στην Τούμπα. Μέλος της εθνικής Ελπίδων, ο 20χρονος, ύψους 1.87 μ. αμυντικός έχει την ικανότητα να αγωνίζεται τόσο ως στόπερ, όσο και ως δεξί μπακ (σ' αυτή τη θέση έπαιξε στο 0-0 της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ).

Φυσικά, οι συγκεκριμένοι παίκτες δεν είναι οι μόνοι που απασχολούν τους σκάουτς του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν και άλλοι νεαροί όπως ο Αλέξανδρος Κατράνης, ο 18χρονος αριστερός μπακ του Ατρομήτου, ο Δημήτρης Μεληκιώτης, ο 20χρονος επιθετικός της Βέροιας και ορισμένοι ακόμη, στους οποίους καταγράφονται, σε άλλους λιγότερα και σε άλλους περισσότερα, θετικά στοιχεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Από τον ορισμό, σε ψηφοφορία για αρχηγούς
Οι 10 κορυφαίες δηλώσεις του 2016 στον ΠΑΟΚ
Αλλαγή γυμναστή στον ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ