ΠΑΟΚ

Φιλικό με Κ20 ο ΠΑΟΚ

Φιλικό με Κ20 ο ΠΑΟΚ
Τούντορ INTIME SPORTS

Μικρής διάρκειας ήταν η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ την Παρασκευή (9/10), η οποία πραγματοποιήθηκε με αρκετές απουσίες. Εκτός προληπτικά ο Γλύκος, προφυλάχθηκε ο Μαλεζάς, απών και ο Σκόνδρας. Φιλικό με Κ20 το Σάββατο (10/10).

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Παρασκευής δεν κράτησε για αρκετή ώρα καθώς έγινε με λίγους παίκτες. Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα και το 5Χ2, το πρόγραμμα είχε ασκήσεις με τελειώματα και διπλό 7 εναντίον 7, με τους τερματοφύλακες να βρίσκονται αντιμέτωποι με… άγριες διαθέσεις.

Ο Παναγιώτης Γλύκος δεν συμμετείχε προληπτικά -λόγω επιβάρυνσης στον προσαγωγό και τις εστίες υπερασπίστηκαν οι Σιαμπάνης και Μελίσσας.

Ο Αντόνις και ο Λέοβατς προπονήθηκαν κανονικά, ενώ ο Τσίμιροτ που βρίσκεται στο τελικό στάδιο επανένταξης, με προσεκτική συμμετοχή κάποιες μέρες στο κανονικό πρόγραμμα και κάποιες -όπως σήμερα- ατομικό.

Ατομικό ακολουθεί και ο Κωνσταντινίδης , ενώ ο Μαλεζάς προφυλάχθηκε από ένα μέρος της προπόνησης προληπτικά, λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο και ο Γιάννης Σκόνδρας απουσίασε λόγω ασθένειας.

Φιλικό με Κ20

Αύριο η πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Κ20 αντί προπόνησης (16:00 – Νέα Μεσήμβρια) και στη συνέχεια οι παίκτες θα απολαύσουν ένα διήμερο ρεπό το οποίο τους παραχωρεί ο Τούντορ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ