ΠΑΟΚ

Φιλικό… απαιτήσεων με Φένλο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ) EUROKINISSI SPORTS

Η σημερινή αναμέτρηση (18:00) αποτελεί το πρώτο σημαντικό τεστ στα μάτια του Αλεκσάνταρ Στανόγιεβιτς. Ποια είναι τα πλάνα του Σέρβου κόουτς για την αναμέτρηση.

Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει σήμερα ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με αντίπαλο την Φένλο. Η αναμέτρηση θα γίνει σε προάστιο του Άρνεμ, στο Μαραζίνγκελ, εκεί που ο Δικέφαλος του βορρά έχει δώσει πλειάδα φιλικών αναμετρήσεων τα τελευταία χρόνια, με τους ασπρόμαυρους να ψάχνουν την δεύτερή τους νίκη στο διάστημα της προετοιμασίας.

Ο Αλεκσάνταρ Στανόγιεβιτς αφήνει πίσω του τις “αλχημείες” της πρώτης εβδομάδας όταν και δούλεψε πάνω σε τρεις διαφορετικούς σχηματισμούς, καθώς επιστρέφει στο αρχικό του πλάνο, που δεν είναι άλλο από το 4-4-2. Σε αντίθεση με την διάθεση πειραματισμού που υπήρχε στο παιχνίδι με την Γάνδη, όταν και το αποτέλεσμα είχε περάσει εξ΄αρχής σε δεύτερη μοίρα με τον προπονητή να αναγνωρίζει ότι προσπαθεί να εφαρμόσει έναν σχηματισμό (3-4-3) που είχε δουλέψει για μόλις μια προπόνηση, οι απαιτήσεις είναι αυξημένες στην σημερινή αναμέτρηση.

Ο προπονητής του Δικεφάλου του βορρά έχει ήδη χωρίσει τους παίκτες σε γκρουπ, καθώς κάποιοι θα αγωνιστούν για 60 λεπτά, κάποιοι για 45 λεπτά και κάποιοι για 30 λεπτά.

Οι Μπίσεσβαρ, Κουλούρης και Αθανασιάδης ανήκουν στο πρώτο γκρουπ, καθώς κανείς από αυτούς δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με αντίπαλο την Γάνδη. Οι Μάκ και Πρίγιοβιτς είναι δυο εκ των παικτών που θα αγωνιστούν για 45 λεπτά, ενώ οι Κρέσπο, Κάνιας και Μάτος αναμένεται να πάρουν 30 λεπτά συμμετοχής.

Για πρώτη φορά θα αγωνιστεί ο Στέλιος Μαλεζάς, ενώ ο Γκόικο Τσίμιροτ θα μείνει εκτός δράσης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ