ΠΑΟΚ

Fans’ Man of the Match ο Βιεϊρίνια

Fans’ Man of the Match ο Βιεϊρίνια

Ο Βιεϊρίνια αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο για την 11η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Στην διάρκεια της καριέρας του έχει αποδείξει ότι μπορεί να καλύψει πολλούς ρόλους μέσα στο γήπεδο. Μας συστήθηκε ως εξτρέμ που έπαιζε και στις δύο πλευρές, τον θαυμάσαμε ως δεκάρι και δεύτερο φορ, στην Γερμανία και στην εθνική Πορτογαλίας μετατοπίστηκε λίγο πιο πίσω και αγωνίστηκε με επιτυχία ως δεξιός οπισθοφύλακας. Στην αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο απέδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει και σαν αριστερός μπακ.

Ο λόγος για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια , ο οποίος κλήθηκε από τον Ράζβαν Λουτσέσκου να καλύψει το κενό του τραυματία Λέοβατς στο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου. Ο Πορτογάλος όχι μόνο ανταποκρίθηκε στα θέλω του προπονητή του, αλλά ήταν και ένας εκ των κορυφαίων του Δικεφάλου στον δρόμο για την ανατροπή.

«Κατάπιε» αρκετά χιλιόμετρα, ήταν άψογος στο αμυντικό κομμάτι και πάντα επικίνδυνος σε κάθε επέλασή του. Μάλιστα βρήκε δίχτυα από την άσπρη βούλα, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τον ΠΑΟΚ στην δεύτερη θητεία του στην Θεσσαλονίκη.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης που διεξήχθη στο paokfc.gr και στο PAOK FC Official App, ο Βιεϊρίνια συγκέντρωσε το 43,42% των ψήφων και κατέκτησε τον πρώτο του ατομικό τίτλο μετά την επιστροφή του στον Δικέφαλο. Στην δεύτερη θέση έμεινε ο Λέο Μάτος με 22,7%, o οποίος σε ένα ακόμα παιχνίδι ήταν απολαυστικός, έτρεξε πολύ και βοήθησε σε όλες τις γραμμές την ομάδα του.

Πηγή: paokfc.gr

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ