ΠΑΟΚ

Fans’ Man of the Match o Κλάους

Fans’ Man of the Match o Κλάους

Ο Στέφανος Αθανασιάδης αναδείχθηκε από τους φίλους του ΠΑΟΚ ως ο Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην Σλόβαν Λίμπερετς στην Τσεχία για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Στο μακρινό Λίμπερετς ο Δικέφαλος φόρεσε το καλό ευρωπαϊκό του κοστούμι και κατάφερε να πανηγυρίσει ένα σπουδαίο διπλό κόντρα στην Σλόβαν. Ένα διπλό που μπορεί να μην συνδυάστηκε από πολύ καλή απόδοση, αλλά ήταν αποτέλεσμα υπομονής, επιμονής και συγκέντρωσης από όλους τους παίκτες της ομάδας.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Στέφανος Αθανασιάδης . Ο αρχηγός βρισκόταν το τελευταίο διάστημα μακριά από τα γκολ και έψαχνε ένα ξέσπασμα. Οι Τσέχοι έμελλε να είναι το θύμα του. Πήρε την μπάλα στο 10′, την έστησε στην άσπρη βούλα και ευστόχησε για την ισοφάριση,ενώστο 82′ με μία σεντερφορίσια κίνηση αξιοποίησε την εξαιρετική σέντρα του Λέοβατς και με καρφωτή κεφαλιά χάρισε την νίκη στον ΠΑΟΚ.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Fans’ Man οf the Match είχε διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς η κυριαρχία του Κλάους ήταν αναμενόμενη. Ο φορ της ομάδαςσυγκέντρωσε το 64,81% των ψήφων του κοινού και άφησε στην δεύτερη θέση τον Γιάννη Μυστακίδη , που πέρασε σαν αλλαγή και έδωσε πνοή στην επιθετική γραμμή της ομάδας και στην τρίτη τον Γιώργο Τζαβέλλα , ο οποίος για άλλο ένα παιχνίδι ήταν άψογος στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ πολλές φορές συνέβαλε και στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας.

Με τα δυο του γκολ στην Τσεχία ο Αθανασιάδης έφτασε τα 20 ευρωπαϊκά τέρματα, όντας ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στις διοργανώσεις της UEFA ενώ ανέβηκε θέση και λίστα των κορυφαίων σκόρερ όλως των ελληνικών ομάδων και συνεχίζει να καταδιώκει τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη που βρίσκεται στην κορυφή. Το paokfc.gr με αφορμή το ιδιαίτερο αυτό milestone του Κλάους ετοίμασε ένα κουίζ, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ .

Μυστακίδης: "Ξέρω τι περιμένει ο προπονητής μου"

Ο Γιάννης Μυστακίδης μίλησε για την προσπάθεια που κάνει να αυξήσει τον χρόνο συμμετοχής του, αλλά και το κλειδί για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο Γιάννης Μυστακίδης είχε πολύ καλή παρουσία στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σλοβαν Λίμπερετς και έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στον Δικέφαλο. Τη δίψα του για να παίξει και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ την εδειξε μιλώντας και στην εφημερίδα "Real News". Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στον ΠΑΟΚ: «Ξέρω πολύ καλά ποιος είμαι και σε ποια ομάδα αγωνίζομαι. Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές και ο συναγωνισμός δεν μπορεί παρά να είναι έντονος.
Το σίγουρο είναι ότι όλοι βελτιωνόμαστε μέσα από αυτό τον συναγωνισμό. Αυτό που έχω να κάνω από τη στιγμή που γνωρίζω τι περιμένει από εμένα ο προπονητής μου είναι να είμαι έτοιμος και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε ευκαιρία που μου παρουσιάζεται».

Για την προοπτική πρόκρισης του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Europa League: «Είναι δεδομένο ότι μία εκτός έδρας νίκη είναι πάντα σημαντική, γιατί εκτός των άλλων δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Υπάρχουν όμως ακόμη τέσσερα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε για τη φάση των ομίλων και οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί.
Αν καταφέρουμε και κερδίσουμε τα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε στην Τούμπα, θα έχουμε κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης»

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ