ΠΑΟΚ

Φάκελος Γλύκος: Η ανανέωση και οι σκέψεις αποχώρησης

Φάκελος Γλύκος: Η ανανέωση και οι σκέψεις αποχώρησης
INTIME SPORTS

Σε ποιο σημείο έχουν φτάσει οι συζητήσεις του Παναγιώτη Γλύκου με τον ΠΑΟΚ και το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει στον "Δικέφαλο" και τη νέα περίοδο.

Ο Παναγιώτης Γλύκος υπερασπίστηκε την εστία του ΠΑΟΚ στο μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν. Στον ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και τις επόμενες περιόδους, γι' αυτό και ο Ζήσης Βρύζας έθεσε θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του (ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2015) πριν τον τελικό Κυπέλλου.

Ο διεθνής πορτιέρο τότε ήταν θετικός, ζητώντας μόνο μία μικρή αύξηση των αποδοχών του. Η αρνητική εξέλιξη που είχε, όμως, ο τελικός Κυπέλλου μπέρδεψε την κατάσταση.

Οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του, τόσο μετά τον τελικό, όσο, κυρίως, στον ακριβώς επόμενο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, έφεραν την έντονη δυσαρέσκειά του, σε σημείο να λέει μετά από το ματς με τους Αρκάδες ότι θέλει να αποχωρήσει καθώς δεν αντέχει αυτή την κατάσταση.

Ο Γλύκος εκτός από τον Έλληνα μάνατζερ που τον εκπροσωπεί έχει και έναν Ολλανδό, τον οποίο, μάλιστα, εξουσιοδότησε για να του βρει ομάδα στο εξωτερικό.

Στον ΠΑΟΚ είναι δεδομένη η επιθυμία να διατηρηθεί στο ρόστερ και προς το παρόν τηρούν στάση αναμονής, περιμένοντας να καθαρίσει το μυαλό του Έλληνα τερματοφύλακα και να καθίσουν εκ νέου στο τραπέζι των συζητήσεων μαζί του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ