ΠΑΟΚ

Φάκελος: Τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ

Φάκελος: Τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ
Μανόλο Σαλβαδόρ

Όλες οι λεπτομέρειες από τις συζητήσεις των ανθρώπων του "Δικεφάλου" με τους τρεις υποψήφιους για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Ένας από αυτούς ο Μανόλο Σαλβαδόρ.

Νέα δεδομένα σχετικά με τη θέση του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ προέκυψαν μετά τις επαφές πουείχαν στην Ισπανία, με τρεις υποψήφιους ο Ιάκωβος Αγγελίδης και ο Γιώργος Σαββίδης.

Ενας από αυτούς είναι ο 51χρονος αθλητικός διευθυντής της Λεβάντε, Μανόλο Σαλβαδόρ. Εχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα αλλά μπορεί να "σπάσει" με αμοιβαία κίνηση.

Ποια είναι τα δεδομένα;

Από τους τρεις υποψήφιους, οι Αγγελίδης και Σαββίδης ζήτησαν συγκεκριμένα ονόματα προπονητών με τους οποίους θα μπορούσε να συνεργαστεί ο ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζοντας όμως ότι θέλουν να αξιολογηθεί ο Γιώργος Γεωργιάδης και το τιμ του μέσα από τα έξι ματς των πλέι οφ.

Επιπλέον, από την πλευρά τους οι τρεις υποψήφιοι ζήτησαν να τους κατατεθεί με κάθε λεπτομέρεια το πρότζεκτ τριετίας που θέλει να εφαρμόσει ο ΠΑΟΚ.

Αυτά μετέφεραν ο πρόεδρος της ΠΑΕ και ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ στον Ιβάν Σαββίδη και μετά τις συζητήσεις που είχαν μαζί του έχουν μπει σε στάδιο τελικών επαφών.

Χέμεθ αν δεν μείνει ο Γεωργιάδης

Μια περίπτωση που είναι στο... μπλοκάκι για την θέση του προπονητή είναι ο Πάκο Χέμεθ της Ράγιο Βαγιεκάνο. Το όνομα του συζητήθηκε με κάποιον από τους υποψήφιους τεχνικούς διευθυντές, ωστόσο στην Τούμπα συζητείται από την εποχή Βρύζα. Ο Χέμεθ προτάθηκε στον "Δικέφαλο", το συμβόλαιό του με την Ράγιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και υπάρχει ενδιαφέρον γι' αυτόν από την Νιούκαστλ και από την Μπρέντφορντ.

Αν ασχοληθεί "ζεστά" ο ΠΑΟΚ μπορεί να τον κάνει δικό του, εφόσον βέβαια δεν υπάρξει η προοπτική παραμονής του Γιώργου Γεωργιάδη στον πάγκο του "Δικεφάλου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ