ΠΑΟΚ

Φάκελος τερματοφύλακες, η συνέχεια

Φάκελος τερματοφύλακες, η συνέχεια
Όλσεν INTIME SPORTS

Η νέα γκάφα του Ολσεν έδωσε το έναυσμα για νέες κρούσεις του ΠΑΟΚ για τη θέση "1". Τι ζήτησε ο ΠΑΣ για τον Μάρκο Βελλίδη και πώς ο Στίπε Πλετίκοσα δηλώνει σταντ μπάι από την Κροατία. Το Sport24.gr δίνει νέες λεπτομέρειες.

Η θέση "1" καίει τον ΠΑΟΚ κι αυτό είναι κάτι που το Sport24.gr είχε αναλύσει από τις 8 Οκτωβρίου. Το νέο αρνητικό δείγμα γραφής του Ολσεν, όμως, στο ντέρμπι με τον Ηρακλή φούντωσε ακόμη περισσότερο τις αναζητήσεις του Δικεφάλου για τερματοφύλακα ενόψει Ιανουαρίου.

Μπορεί σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Ίγκορ Τούντορ να σκέφτεται την αντικατάσταση του Ολσεν με τον Γλύκο στο ματς με την Κρασνοντάρ, αλλά αυτό δεν ακυρώνει τον προβληματισμό που έχει και για τους δύο τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ. "Παίζουν οι καλύτεροι" δήλωσε για πολλοστή φορά μετά τον αγώνα στον Καυτανζόγλειο ο Κροάτης τεχνικός και σε αυτή του την φράση συμπεριλαμβάνει και την σύγκριση Ολσεν-Γλύκου. Ο Σουηδός δεν τον πείθει με τις εμφανίσεις του, αλλά λόγω σωματικών προσόντων τον προτιμά από τον Γλύκο για τον οποίο έχει πολλούς ενδοιασμούς από την εικόνα που έχει σχηματίσει από παλαιότερα παιχνίδια και τις καθημερινές προπονήσεις. Μπορεί στο παιχνίδι της Πέμπτης (22/10) να του δώσει την ευκαιρία να παίξει, όμως, γι' αυτόν λύση είναι μεταγραφή τον Γενάρη.

400.000 και Αντονις ζητά ο ΠΑΣ για Βελλίδη

Κάπου εδώ μπαίνει το ρεπορτάζ. Την επομένη κιόλας του αγώνα με τον Ηρακλή οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ άρχισαν τις επαφές για μεταγραφή. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sport24.gr έγινε κρούση στον ΠΑΣ Γιάννινα για την απόκτηση του Μάρκου Βελλίδη και οι Γιαννιώτες ζήτησαν από την διοίκηση του Δικεφάλου 400.000 ευρώ και τον Τέρι Αντονις (παραμένει αδιευκρίνιστο αν μιλάμε για δανεισμό του Ελληνοαυστραλού που ούτως ή άλλως είναι ανοιχτός για τον Γενάρη ή απόκτηση από την Ηπειρωτική ομάδα των δικαιωμάτων του παίκτη).

Οι απαιτήσεις του ΠΑΣ προβληματίζουν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ όχι λόγω της αξίας του Βελλίδη αλλά του αν πρέπει ο Δικέφαλος μετά τις 650.000 ευρώ που έδωσε το καλοκαίρι στη Μάλμε για τον Ολσεν, σε σύντομο χρονικό διάστημα, να κάνει και πάλι επένδυση σε τερματοφύλακα δίνοντας άλλες 400.000 ευρώ.

Ο Πλετίκοσα περιμένει στο ακουστικό του

Αυτός ο προβληματισμός είναι και ο λόγος που παραμένει ανοιχτή η υπόθεση του Στίπε Πλετίκοσα. Ο 36χρονος γκολκίπερ είναι κοντά στο να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και άρα δεν έχει πολύ μέλλον για να επενδύσει μία ομάδα πάνω του, όμως, ως μία λύση... εξαμήνου για να βγει η σεζόν, με δεδομένη την τεράστια εμπειρία του δεν περνά απαρατήρητη.

Φυσικά ο πολύ καλός φίλος του Τούντορ παραμένει εδώ και έξι μήνες ανενεργός αγωνιστικά κι αυτό είναι ένα ζήτημα που θα μπορούσε πάντως να καλυφθεί κάπως αν Σαββίδης, Αρνεσεν και Τούντορ εάν έπαιρναν άμεσα απόφαση να συνεργαστούν μαζί του και άρχιζε προπονήσεις με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο Πλετίκοσα βρίσκεται στο Σπλιτ της Κροατίας, παραμένει "ζεστός" για την προοπτική να παίξει στον Δικέφαλο που του εξασφαλίζει την παραμονή σε υψηλό επίπεδο, αλλά και την συνεργασία με μία ομάδα που η έδρα της δεν απέχει πολύ από την οικογένειά του.

Ενδεικτικό της... σχέσης που έχει αναπτύξει το τελευταίο διάστημα ο Πλετίκοσα με τον ΠΑΟΚ (πέρα από κολλητός του Τούντορ διατηρεί και ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Σαββίδη από την εποχή που έπαιζε στη Ροστόφ) είναι ότι προχθές κάθισε στο σπίτι του και παρακολούθησε το δεύτερο μέρος του αγώνα μεταξύ Ηρακλή και ΠΑΟΚ. Μάλιστα σκέφτεται να ξανάρθει στην Ελλάδα την Κυριακή για να δει από τις κερκίδες της Τούμπας το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. Αν αυτό συμβεί τότε δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις στο θέμα Πλετίκοσα πολύ σύντομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αμυντικά... χειροτερεύει

Ψηφίστε τα funny goals του ΠΑΟΚ!

Τι έλεγε ο Κουκουλάκης: "Δεν μπορούσα να δώσω φάουλ, ο Όλσεν δεν κινήθηκε"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ