ΠΑΟΚ

Facts & Figures για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Facts & Figures για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Το paokfc.gr παρουσιάζει στοιχεία από τις αναμετρήσεις του "Δικεφάλου" κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα.

Το paokfc.gr σάς βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 8ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα, αλλά και την παράδοση του Δικεφάλου κόντρα στους Ερυθρόλευκους, λίγες ώρες πριν την σέντρα του παιχνιδιού.

#3 νίκες και μια ισοπαλία έχει στις οκτώ τελευταίες του επισκέψεις στο στάδιο Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ, αφού από το Ιανουάριο του 2010 σημείωσε δύο διαδοχικές νίκες για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και σε αυτές προσέθεσε και την λευκή ισοπαλία της σεζόν 2012-13. Το σερί συνεχίστηκε με τη νίκη στις 3 Δεκεμβρίου 2014 με 2-1 (45′ Φουστέρ – 43′ Αθανασιάδης , 49′ Περέιρα ).

#9 νίκες στις 58 αναμετρήσεις που έχουν γίνει με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και τα Play Offs έχει ο ΠΑΟΚ από το 1959-60 και την καθιέρωση της Α’ Εθνικής. Η ευρύτερη νίκη με σκορ 4-0 ήταν την σεζόν 1975-76, όταν ο Δικέφαλος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος. Η πρώτη που σημείωσε ήταν με την έναρξη της Α’ Εθνικής το 1959-60 με 2-1 μέσα στο στάδιο Καραϊσκάκη, ενώ η τελευταία είναι την σεζόν 2014-15 στην προτελευταία του επίσκεψη δηλαδή εκεί για αγώνα πρωταθλήματος, ή Κυπέλλου Ελλάδος. Τα 7 από τα μεταξύ τους ματς έληξαν ισόπαλα, με τελευταίο αυτό της σεζόν 2012-13 με την λευκή ισοπαλία των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη.

#17 ματς αήττητος είχε ο Ολυμπιακός στο ανακαινισμένο στάδιο Καραϊσκάκη (15 νίκες – 2 ισοπαλίες) μέχρι την δεύτερη επίσκεψη του ΠΑΟΚ εκεί στις 16 Οκτωβρίου 2005. Με δύο γκολ του Παντελή Κωνσταντινίδη ο ΠΑΟΚ απάντησε στο γκολ φάουλ του Γιαγιά Τουρέ, πήρε τη νίκη και παράλληλα έσπασε το σερί των “ερυθρολεύκων” μέσα στην έδρα τους.

Πηγή: paokfc.gr

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ