ΠΑΟΚ

Facts & Figures για το Ατρόμητος - ΠΑΟΚ

Facts & Figures για το Ατρόμητος - ΠΑΟΚ

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ιστορία των αναμετρήσεων Ατρόμητος - ΠΑΟΚ και την παράδοση των αγώνων στην έδρα της αθηναϊκής ομάδας.

Το σάιτ του ΠΑΟΚ, σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 27ης Αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων και την παράδοση των αγώνων στην έδρα της αθηναϊκής ομάδας.

#19 αναμετρήσεις έχουν διεξαχθεί με γηπεδούχο τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ έχει μείνει αήττητος στις 14 επισκέψεις του στο Περιστέρι. Τις επτά έχει φύγει νικητής από το γήπεδο, ενώ υπάρχουν επτά ισοπαλίες, και πέντε νίκες για τους γηπεδούχους.

#24 γκολ έχει σημειώσει ο ΠΑΟΚ στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του με τον Ατρόμητο και τα περισσότερο ήταν την σεζόν 1976-77, όταν επικράτησε με 6-1 χάρη στα γκολ των Κερμανίδη, Σαράφη (2), Κούδα (2) και Αναστασιάδη.

#4 γκολ έχει σημειώσει με τα χρώματα του ΠΑΟΚ σε εκτός έδρας αγώνες με τον Ατρόμητο ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και είναι ο πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου στη σχετική λίστα, ενώ στην δεύτερη θέση είναι ο Σταύρος Σαράφης με τρία γκολ. Από δύο έχουν οι Κούδας και Αποστολίδης. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έχει και τρία γκολ στα ματς με τον Ατρόμητο στην Τούμπα και συνολικά έχει φτάσει τα επτά, δύο περισσότερα από τον Σταύρο Σαράφη.

#7 νίκες έχει ο ΠΑΟΚ στα ματς με τον Ατρόμητο και οι τέσσερις είναι χωρίς να έχει δεχθεί γκολ. Δύο με 2-0 και δύο με 1-0, ενώ υπάρχουν ακόμη το 6-1 και το 2-1. Η ισοπαλία με τις περισσότερες εμφανίσεις είναι το 0-0 (3) και υπάρχουν ακόμη με 1-1 (2) και 2-2 (1).

#23 Ιουνίου 1968 ήταν η πρώτη αναμέτρηση στην ιστορία των δύο ομάδων και αφορούσε την φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος. Η κανονική διάρκεια του αγώνα τελείωσε 1-1 χάρη στα γκολ των Κούκη (47′) και Φουντουκίδη (50′), όπως και η παράταση. Τελικά, η πρόκριση κρίθηκε στη διαδικασία της κλήρωσης με την δεκάρα να κάνει το χατίρι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ