ΠΑΟΚ

Ευχαρίστησε Έλτσε και πάει ΠΑΟΚ ο Ροντρίγκες

Ευχαρίστησε Έλτσε και πάει ΠΑΟΚ ο Ροντρίγκες
Γκάρι Ροντρίγκεζ

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έλυσε το συμβόλαιό του με την Έλτσε, την οποία ευχαρίστησε μέσω των social media. Τι έγραψε ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι, λίγο πριν έρθει στον ΠΑΟΚ.

Όπως ανακοινώθηκε το πρωί του Σαββάτου (1/8), ο Γκάρι Ροντρίγκες έμεινε ελεύθερος από την Έλτσε. Μάλιστα την Δευτέρα ή την Τρίτη θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς έχει ήδη συμφωνήσει και περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ο παίκτης θέλησε σήμερα να αποχαιρετήσει και να ευχαριστήσει την Έλτσε και τους φιλάθλους της, μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αναλυτικά έγραψε: «Όπως ξέρετε, από σήμερα δεν είμαι μέλος της Έλτσε και επίσημα. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη που μου δείξατε από την άφιξη μου στο κλαμπ, πάντα θα σας έχω στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον σύλλογο της Έλτσε που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ορισμένες πληροφορίες και δηλώσεις που δημοσιεύτηκαν για μένα είναι ψευδείς. Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι τόσο για μένα όσο και για την Έλτσε. Αυτό με οδήγησε στο να λάβω αποφάσεις για το καλό της οικογένειάς μου. Λυπάμαι που οι δρόμοι μας χωρίζουν έτσι, αλλά επιθυμώ να δω την Έλτσε στην πρώτη κατηγορία ξανά, το συντομότερο δυνατόν. Με αυτήν την υπέροχη στήριξη, αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα.

Με εκτίμηση,

Γκάρι Ροντρίγκες.»

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ