ΠΑΟΚ

Ευκαιρία στον Κάνιας

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σκέφτεται αλλαγές στο αγωνιστικό πλάνο του ΠΑΟΚ ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και σ' αυτές συμπεριλαμβάνεται και η ενεργοποίηση του Χοσέ Κάνιας.

Με δεδομένο ότι πέρυσι, στην πρώτη σεζόν του στον ΠΑΟΚ, το... κοντέρ του κατέγραψε 42 συμμετοχές (και ένα γκολ), θα περίμενε κανείς φέτος οι έως τώρα παρουσίες του με τον Δικέφαλο να είναι ανάλογες.

Κι όμως, ο Χοσέ Κανιας από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα έχει παίξει μόλις 4 φορές. Στα δύο ματς με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ, 63 λεπτά στο ματς πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Σμύρνης και άλλα 90 στο ματς κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πόντου.

Σύνολο 319 αγωνιστικά λεπτά που μαρτυρούν ο 30χρονος μέσος έχει μπει σε δεύτερη (μερικές φορές και τρίτη πίσω από τον Κάτσε) μοίρα, στις επιλογές για τη θέση "6".

Ωστόσο, μετά την ήττα στο ντέρμπι από την ΑΕΚ και τις εσωτερικές συζητήσεις που έγιναν στον ΠΑΟΚ, είναι πολύ πιθανό το όνομά του να έρθει ξανά στο προσκήνιο.

Το πρόβλημα του Δικεφάλου εντοπίστηκε, κυρίως, στη μεσαία γραμμή και ειδικά στα εκτός έδρας ματς διαπιστώθηκε ότι η καλή ανασταλτική παρουσία του, λείπει από την ομάδα.

Γι' αυτό και ο Ραζβάν Λουτσέσκου κάνει σκέψεις ενεργοποίησής του στα επόμενα παιχνίδια, κάτι που αναμένεται να αποτυπωθεί και στις δοκιμές που θα γίνουν στις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΙΑΣ Ο ΠΑΟΚ

Ο Ισπανός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019 με τον ΠΑΟΚ, διαθέτει ένα υψηλό συμβόλαιο με 600.000 ευρώ ετησίως και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μείνει αναξιοποίητο.

Ο Κάνιας είτε πρέπει να πάρει ξανά χρόνο συμμετοχής (γι' αυτό θα του δοθούν ευκαιρίες να δείξει ότι μπορεί να συνεισφέρει), είτε να βρεθεί μία άλλη ομάδα να κάνει πρόταση στον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του εκεί. Γι' αυτό και στον Δικέφαλο, όπως έχουμε γράψει, είναι ανοιχτοί στο να δεχθούν προτάσεις και για τον Ισπανό.

Άλλωστε, όπως ομολόγησε και ο Λούμπος Μίχελ, παρατηρείται υπεραριθμία στο ρόστερ και χρειάζεται αποσυμφόρηση τον Ιανουάριο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ