ΠΑΟΚ

Ευκαιρία σε Λουτσέσκου, μέτρα για την πειθαρχία

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ(Α) ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ(Α) ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Τι γίνεται με το μέλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ και ποια είναι τα μέτρα που σκέφτονται στην Τούμπα, την επομένη του αποτυχημένου ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Σαββίδης φανέρωσε νωρίτερα τη διάθεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ να συνεχίσει να πορεύεται με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο της ομάδας. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι αυτή η στήριξη ισοδυναμεί με πίστωση χρόνου που δίνεται στον Ρουμάνο τεχνικό για να αλλάξει την κατάσταση, να εμφανίσει έναν πιο ελκυστικό ΠΑΟΚ και -κυρίως- ικανό να μπορεί να πάρει αποτέλεσμα μακριά από την Τούμπα.

Μέχρι το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στην Τούμπα υπάρχουν δύο εβδομάδες προκειμένου να γίνουν οι διορθωτικές κινήσεις που θα πιστοποιήσουν ότι κάτι αλλάζει στον Δικέφαλο.

Ωστόσο, αν σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ κάνει στραβοπάτημα τότε ο Ρουμάνος κόουτς θα βρεθεί σε δύσκολη θέση. Σ' αυτή την περίπτωση θα επανέλθει, σε πολύ πιο έντονο βαθμό, ο προβληματισμός που εκδηλώθηκε από χθες το βράδυ, μετά την αποτυχημένη εμφάνιση της ομάδας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και οδήγησε στο να συζητηθεί το θέμα του προπονητή,επικρατώντας η άποψη της παραμονής του.

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΦΙΞΙΜΟ ΛΟΥΡΙΩΝ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Στην παρούσα φάση, η απόφαση του Σαββίδη και των συνεργατών του είναι να επικεντρωθούν στους παίκτες και στο πώς θα δείχνουν καλύτερη εικόνα μέσα στο γήπεδο. Τόσο από αγωνιστικής πλευράς, όσο και από πλευράς πειθαρχίας. Τα δύο σοβαρά κρούσματα με τις αδικαιολόγητες αποβολές του Κάρλος Σαμπράνο και του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έχουν "θορυβήσει" τη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΜΠΡΑΝΟ
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΜΠΡΑΝΟ ICON

Αύριο (7/11) θα γίνει μία σύσκεψη των ανθρώπων που χειρίζονται το ποδοσφαιρικό τμήμα τα ομάδας για να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις, αλλά είναι πολύ πιθανό να επιβληθεί βαρύ πρόστιμο στους δύο παίκτες. Παράλληλα, θα καθοριστούν και άλλα μέτρα που θα αποτελέσουν στήριγμα στον Λουτσέσκου, ο οποίος ακόμη και χθες υποστήριζε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα πειθαρχίας (όπως σημείωσε και στη συνέντευξη Τύπου) και δεν ήταν υπέρ της επιβολής σκληρών μέτρων.

Πάντως, δεν αποκλείεται να προηγηθεί τηλεδιάσκεψη με τον Ιβάν Σαββίδη προκειμένου ο μεγαλομέτοχος να καθορίσει την πολιτική που θα ακολουθηθεί τις επόμενες μέρες.

ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, πάντως, εκτιμά ότι δεν είναι η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας δεν είναι τόσο χάλια όσο παρουσιάζεται από την ώρα που ολοκληρώθηκε το ντέρμπι. Θεωρεί ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο η τύχη (το γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ από τη μία σε αντιδιαστολή με αυτό που δεν έβαλε ο Πριγιοβιτς στο φινάλε του αγώνα), όπως είχε συμβεί και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εκτιμά ότι φέτος τα ντέρμπι τα κερδίζουν οι γηπεδούχοι και επίσης, πιστεύει ότι μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις θα φορμαριστούν παίκτες που δεν είναι σε καλή κατάσταση αυτή την περίοδο (με χαρακτηριστικότερο τον Ελ Καντουρί).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ