ΠΑΟΚ

"Έχουμε πρόταση για ξένο μάνατζερ"

"Έχουμε πρόταση για ξένο μάνατζερ"
INTIME SPORTS

Ο εκ των υπευθύνων επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος αποκάλυψε τη πρόταση που έχει στα σκαριά ο "Δικέφαλος".

Τις θέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα θέματα της Λίγκας ανέλυσε με συνέντευξή του στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη", ο εκ των υπευθύνων επικοινωνίας του "Δικεφάλου", Κυριάκος Κυριάκος. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ανακοίνωση της ΕΠΟ: "Στην αρχή αυτής της κρίσης οι περισσότεροι τα είχαν χαμένα σε επίπεδο ουσίας. Αυτή προσπαθήσαμε να βρούμε στην πορεία. Έστω και με αυτό τον τρόπο που απάντησε η ΕΠΟ είμαστε εν μέρει ικανοποιημένοι. Εμείς πάντως από την περασμένη Τετάρτη καταθέσαμε τις προτάσεις μας και περιμέναμε συζήτηση επ’ αυτών ή άλλες αντιπροτάσεις. Έστω και με κρύα καρδιά η ΕΠΟ ορίζει διαιτητές, αν και πράγματι κολλάω λίγο στο ότι... η ΕΠΟ κρίνει την λίγκα για την δική της οργάνωση…".

Για το σκεπτικό αποχής από την ψηφοφορία για πρόεδρο: "Αν λέγαμε όχι θα θεωρούνταν ότι αυτό πάει στο πρόσωπο. Η δική μας άρνηση έχει να κάνει με το γενικό σκεπτικό. Όλη αυτή η διαδικασία παραιτήσεων είναι πραγματικά προσχηματική και αποτελεί συνέχεια του μπάχαλου που επικρατεί. Δεν έχει να προσφέρει τίποτα. Και το περασμένο καλοκαίρι ίδιος ήταν ο τρόπος μας και η προσέγγιση, αλλά διαφορετική η τακτική…".

Για την πρόταση για ξένο μάνατζερ: "Όλες οι ομάδες πρέπει να εστιάσουν στην ουσία. Δεν χρειάζονται φωνές. Προτάσεις χρειάζονται. Εμείς είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε πρόταση για την λίγκα ώστε εκεί να έρθει ένας νέος ξένος μάνατζερ. Έχουμε και άλλες προτάσεις, αλλά αυτές θα έχει νόημα να κατατεθούν όταν στην λίγκα σταματήσουν οι ψηφοφορίες του 13-5 και πάμε σε άλλα δεδομένα".

Για το θέμα Ζωγράφου μετά το οποίο άρχισαν οι αντιπαραθέσεις: "Το καταδικαστέο συμβάν με τον κ. Ζωγράφο άνοιξε την συζήτηση. Ο Ολυμπιακός το άνοιξε και εμείς φυσικά το γενικεύσαμε, γιατί όλα αυτά αποτελούν σειρά και δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα αναξιοπιστίας. Το αίτημά μας για αξιοπιστία δεν μπορούσε να το αρνηθεί κανείς. Εμείς θα είμαστε ικανοποιημένοι όταν όλα αυτά φύγουν από το επίπεδο των εντυπώσεων και πάνε στην ουσία. Δεν ξέρουμε γιατί καθυστερούν οι δικαστικές έρευνες…".

Για το θέμα Χιου Ντάλας: "Δεν γίνεται η διαδικασία τιμωριών, επιβραβεύσεων να μην είναι στα δικά του χέρια. Πώς είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να παραιτείται από κάποιες αρμοδιότητές του και να μην του έχει ζητηθεί ο λόγος. Πως τον αφήσαμε και παραιτήθηκε και δεν του είπαμε ούτε…γιατί". ]

Για το πως και γιατί τελικά ξεκίνησε όλη αυτή η κρίση: "Δεν ξέρω αν όλα έγιναν για τις εντυπώσεις. Αν κάποιος πάντως επεξεργάστηκε σχέδιο για να πέσει όλο το βάρος μόνο σε αυτή την υπόθεση, τότε έβαλε αυτογκόλ...".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ