ΠΑΟΚ

Έχει "τρελάνει" και τους Βούλγαρους ο Σαββίδης

Έχει "τρελάνει" και τους Βούλγαρους ο Σαββίδης
INTIME SPORTS

Η μεταγραφή του Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ έχει "τρελάνει" και τους συμπατριώτες του 34χρονου επιθετικού, οι οποίοι ασχολούνται και με τον Ιβάν Σαββίδη και τα χρήματα που επενδύει στον ΠΑΟΚ.

Δημοσίευμα βουλγάρικης ιστοσελίδας φιλοξενεί θέμα με τα ποσά που έχει δαπανήσει ο Σαββίδης στον Δικέφαλο, πληρώνοντας τα χρέη και βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη για μεταγραφές.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της ιστοσελίδας “sportline.bg” αναφέρει:

"Περίπου 23 εκατ. ευρώ έχει δαπανήσει για τον ΠΑΟΚ το αφεντικό του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδης, για τη σταθεροποίηση της σεζόν μετά από τρεις μη επιτυχημένες σεζόν, ελπίζοντας να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο.

Για το σκοπό αυτό, αποπλήρωσε τα χρέη της ομάδας, με την καταβολή 11 εκατ. ευρώ προς το ελληνικό Δημόσιο και έπειτα δαπάνησε ένα ποσό της τάξης των 12 εκατ. για μεταγραφές.

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Τσέλσι και της Τότεναμ, Φρανκ Άρνεσεν (ο οποίος έπαιξε μεγάλο ρόλο στην μεταγραφή του Μπερμπάτοφ) έφερε στον ΠΑΟΚ τον Ιγκόρ Τούντορ, έναντι 300.000 ευρώ ετησίως.

Ο Σαββίδης έχει ξοδέψει 12 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές και συμβόλαιο, με τον πρώην παίκτη της Λέφσκι Σόφιας, Γκάρι Ροντρίγκεζ να αποτελεί μέρος των κινήσεων του συλλόγου, με απολαβές 400.000 ευρώ. Σε αυτά θα πρέπει να προσθέσει κανείς και τα 2 εκατομμύρια ευρώ που θα λάβει ο Μπερμπάτοφ για ένα χρόνο παραμονής του στην Τούμπα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ