ΠΑΟΚ

Πολλές διαθέσιμες επιλογές για Ίβιτς ενόψει Παναθηναϊκού

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, έχει αρκετούς "ετοιμοπόλεμους" για την αυριανή (9/4, 19:00) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας για την 28η αγωνιστική της Super League.

Με τους περισσότερους παίκτες να είναι "καθαροί" από κάρτες, καθώς προηγήθηκε το παιχνίδι με την Λάρισα πριν από δυο αγωνιστικές και ακολουθούν αυτά με Πλατανιά και Κέρυρα, στα οποία θα δηλωθούν όσοι πάρουν κάρτες την Κυριακή (προκειμένου να μην έχουν θέματα στα πλέι οφ) ο Βλάνταν Ίβιτς βλέπει ένα σχεδόν πλήρες ρόστερ.

Ο αριθμός των δυο απουσιών με μη μυϊκούς τραυματισμούς είναι μέσα στα "λογικά" πλαίσια για μια ομάδα, και μάλιστα και στα όρια της ατυχίας όταν μιλάμε για τραυματισμούς (ρήξη χιαστών και κάταγμα κλείδας) που οι καταγραφές τους για όλους τους παίκτες της κατηγορίας, σε όλη την διάρκεια μιας σεζόν, μετριούνται συνήθως στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει δυο επιλογές κάτω από την εστία, με τον Μπρκιτς να γράφει δυο συνεχόμενες συμμετοχές. Στην άμυνα, η τριάδα Μαλεζά, Κρέσπο Βαρέλα έχει μοιραστεί το χρόνο (ο Ίβιτς δεν υπολογίζει τον Χατζηισαΐα κάτι που είναι ξεκάθαρο), ενώ στο δεξί άκρο ο μέχρι τώρα αναντικατάστατος Μάτος έδωσε την σκυτάλη στον Κίτσιου, που έγραψε ένα γκολ και μια ασίστ σε δυο αναμετρήσεις.

Στη μεσαία γραμμή ο Κάτσε είχε δυο θετικές (επαν)εμφανίσεις στο αρχικό σχήμα, με τον Σάκχοφ να παίρνει ανάσες, ενώ ο Ουάρντα δείχνει να έχει... συνέλθει μετά από όλα όσα έγιναν λόγω της μη έγκαιρης επιστροφής του, ενώ και ο Πέλκας είναι διαθέσιμος, με τον Έλληνας μέσο να έχει καλή αναλογία λεπτών συμμετοχής και γκολ. Στην επίθεση, ο Κουλούρης σκόραρε.... την κατάλληλη στιγμή, με τον Πρίγιοβιτς να ετοιμάζεται για την επιστροφή του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ίβιτς έχει στην διάθεσή του 15 παίκτες που έχει διψήφιο αριθμό συμμετοχών στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα, γεγονός που δείχνει πως καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν έδινε ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ