ΠΑΟΚ

Έχει πιθανότητες για να παίξει στο Europa League ο Μπερμπάτοφ

Έχει πιθανότητες για να παίξει στο Europa League ο Μπερμπάτοφ

Ο ΠΑΟΚ διατηρεί κάποιες ελπίδες για να έχει διαθέσιμο τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ στη φάση των ομίλων του Europa League. Διαβάστε τα δεδομένα της υπόθεσης και πως όλα θα κριθούν στην ερμηνεία της UEFA.

Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ υπέγραψε το μονοετές συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ περίπου δέκα λεπτά πριν κλείσει η λίστα της UEFA. Οι ιθύνοντες του "Δικεφάλου" έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες που προλάβαιναν, μέσα στα όρια του κανονισμού της UEFA.

Έτσι, αυτό που ισχυρίζονται είναι πως πλέον αποτελεί ζήτημα καλής πίστης και ερμηνείας της UEFA, καθώς το θέμα υφίσταται για λίγα λεπτά. Μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να γίνει οριστικά γνωστό εάν ο Μπερμπάτοφ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες των ομίλων του Europa League στα ματς με Ντόρτμουντ, Γκαμπάλα και Κρασνοντάρ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν εμπρόθεσμος έστω και για δύο λεπτά, αλλά για το 100% χρειαζόταν μια επιβεβαίωση της γαλλικής ομοσπονδίας ότι ο παίκτης είναι ελεύθερος. Αυτό δεν έγινε εμπρόθεσμα και ίσως μπλοκάρει τη διαδικασία. Εν αναμονή, λοιπόν...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ