ΠΑΟΚ

Έχασε και στα δύο φιλικά ο Άγιαξ

Έχασε και στα δύο φιλικά ο Άγιαξ
PHOTO AJAX LOUIS VAN DE VUURST

Παρότι οι τοπικές αρχές δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή των αγώνων του Άγιαξ με Γάνδη και Κρίλια Σοβιέτοφ υπό το φόβο επεισοδίων, αυτά έγιναν κεκλεισμένων των θυρών.

Ό Άγιαξ έκανε τελικά τα δύο φιλικά του παιχνίδια με Γάνδη και Κρίλια Σοβιέτοφ, παρότι οι τοπικές αρχές είχαν εκφράσει την άρνησή τους να διεξαχθούν υπό το φόβο επεισοδίων μεταξύ Ολλανδών και Βέλγων οπαδών. Οι αγώνες έγιναν κεκλεισμένων των θυρών και ο Άγιαξ τα έχασε και τα δύο.

Κόντρα στη Γάνδη, η ολλανδική ομάδα ηττήθηκε με 2-0 με γκολ του Κουλιμπαλί στο 13' και αυτογκόλ του Ριέντεβαλντ στο 46'.

Η σύνθεση του Άγιαξ:

Βασική ενδεκάδα: Σίλεσεν, Τέτε, Φέλτμαν, Ρίντεβαλντ, Ντικ, Γκουντέλ, Κλάασεν, Μπαζόερ, Ελ Γκάζι, Ντόλμπεργκ, Γιουνές, (57' Μπέκερ). Από το 70ο λεπτό και μετά: Σίλεσεν, Ντανκερλουί, Μπέργκσμα, Ντεκί, Βάρμερνταμ, Μαζραουί, Φαν ντε Μπέεκ, Μπάι, Ακολάτσε, Ζίβκοβιτς, Μπέκερ.

Ήττα με 2-1 και από την Κρίλια

Στο δεύτερο φιλικό που επακολούθησε, ο Άγιαξ γνώρισε την ήττα και από την Κρίλια Σοβιέτοφ με 2-1. Το γκολ του Αίαντα (έκανε το 1-1 στο 10' ) σημείωσε ο Κασιέρα.

Η σύνθεση του Άγιαξ: Φάρμερ (46' Ονανά), Φαν Ριν, Φίργκεβερ, Ντε Λάιτ, Βέστερμαν, Μπρόοκ (46' Ντε Γιονγκ), Σένεμπεργκ (59' Βάρμερνταμ), Σίνγκραβεν, Μούριτς, Κασιέρα, Τσέρνι

Θα πάρει DVD ο ΠΑΟΚ

Ο Άγιαξ ενημέρωσε από το πρωί τον ΠΑΟΚ ότι τα φιλικά παιχνίδια θα γίνουν. Ωστόσο, λόγω του ότι τα παιχνίδια ήταν κεκλεισμένων των θυρών δεν ήταν δυνατό να δώσει το απρών ο "κατάσκοπος" του ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Καβαλιεράτος. Η ολλανδική ομάδα όμως δεσμεύτηκε ότι θα στείλει τα DVD των αγώνων στον ΠΑΟΚ.

Χάκε: "Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα αγαπήσει τον Μπίσεσβαρ"

Ο προπονητής της Τβέντε, Ρενέ Χάκε είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον ΠΑΟΚ και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Συγκεκριμένα, στις δηλώσεις του ανέφερε:

"Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε και την εμπειρία της. Για αυτό και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα στο τέλος του αγώνα. Θα σας στεναχωρήσω γιατί θέλω να προκριθεί ο Αγιαξ και το καταλαβαίνετε, αλλά μπορώ να πω ότι ο Αγιαξ θα έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή γιατί θα πρέπει να αποκλείσει μία πολύ δύσκολη ομάδα.

Τον Μπίσεσβαρ τον ξέραμε από την Φέγενορντ. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα τον μάθει και θα τον αγαπήσει γιατί πρόκειται για ένα πολύ καλό –παίκτη και νομίζω ότι το αντιληφθήκατε με τις υπέροχες πάσες που έβγαλε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ