ΠΑΟΚ

Έβγαλε τα ράμματα ο Πριγιοβιτς, ίωση ο Κλάους

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς συνεχίζει με ταχείς ρυθμούς την αποθεραπεία του, ενώ ο Αθανασιάδης δεν συμμετείχε στην προπόνηση. Αρχίζει τρέξιμο ο Κάμπος.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν είχε στη διάθεσή του τον Στέφανο Αθανασιάδη που υπέστη ίωση, ενώ είδε τον Πρίγιοβιτς να βγάζει τα ράμματα του από την εγχειρισμένη κλείδα του.

Αναλυτικά, τα νέα της προπόνησης του ΠΑΟΚ: "Πρωινό στο γήπεδο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας κάτω από τον ανοιξιάτικο ήλιο.

Το πρόγραμμα αφορούσε την αμυντική λειτουργία της ομάδας σε ζώνη μέσα από μια σειρά ασκήσεων, αλλά και τα τελειώματα των φάσεων έπειτα από συνδυαστική κίνηση με τη συμμετοχή μέσων κι ακραίων επιθετικών. Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Στέφανος Αθανασιάδης , ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή κι αποχώρησε. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έβγαλε τα ράμματα από την επέμβαση στον ώμο του και ξεκίνησε αποθεραπεία στην πισίνα και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Τζάλμα Κάμπος από το Σάββατο (25.03) θ’ αρχίσει τρέξιμο.

Το Σάββατο (25.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ