ΠΑΟΚ

Έβαλε στο μάτι και τον Χριστοδουλόπουλο

Έβαλε στο μάτι και τον Χριστοδουλόπουλο
Χριστοδουλόπουλος

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος φαίνεται πως απασχολεί τον ΠΑΟΚ, με τον Φρανκ Άρνεσεν να γνωρίζει πράγματα για τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό. Ρούντβενς: "Θα παλέψω για μια θέση στο Αμβούργο".

Η αναφορά των Ιταλών στο ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να ασχοληθεί με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο μάλλον δεν είναι τυχαία. Ο Φρανκ Άρνεσεν έχει συλλέξει στοιχεία για την περίπτωση του Έλληνα μεσοεπιθετικού, που έχει αρχίσει την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ.

Άλλωστε ο ατζέντης του είναι και ατζέντης άλλων παικτών του Δικεφάλου. Έτσι, ο Δανός έχει συζητήσει μαζί του.

Ο 59χρονος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ εκτιμά τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Χριστοδουλόπουλου και προσπαθεί να μάθει όλα τα στοιχεία για το συμβόλαιό του και τι θα χρειαζόταν για μία πιθανή μετακίνησή του στην Τούμπα. Το αν προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση θα φανεί στην πορεία, τις επόμενες ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως ο Άρνεσεν γνωρίζει για τις ιδιαιτερότητες της σχέσης του Λάζαρου με τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Ρούντβενς: "Θα παλέψω για μια θέση στο Αμβούργο"

Ο Αρτιόμς Ρούντβενς φαίνεται πως αποφάσισε τελικά να μην μετακομίσει στον ΠΑΟΚ μετά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη

Φαίνεται πως "χαλάει" η μεταγραφή του Αρτιόμς Ρούντβενς στον ΠΑΟΚ... Ο τελευταίος συμμετείχε στην πρωινή προπόνηση του Αμβούργου και μετά το τέλος αυτής, ρωτήθηκε αν συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. "Δεν θα πάω και θα προσπαθήσω να κερδίσω μια θέση στο Αμβούργο", απάντησε ο Λετονός. Θυμίζουμε πως κατά την παρουσία του στην Θεσσαλονίκη υπήρχε αισιοδοξία πως το ζήτημα θα "κλείσει" θετικά αλλά οι δηλώσεις του Ρούντβενς αλλάζουν τα δεδομένα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ