ΠΑΟΚ

Έτσι θα παίξουν ΠΑΟΚ και Ζίμπρου

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΚΙΣΙΝΑΟΥ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΚΙΣΙΝΑΟΥ MOTIONTEAM

Τα πλάνα Αναστασιάδη και Κουμπάρεφ για τον αγώνα της Πέμπτης (21/8, 21.05, live από το Sport24.gr) στο Europa League.

Δύο σχήματα δοκίμασε ο Άγγελος Αναστασιάδης στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το παιχνίδι της Πέμπτης (21/8) με την Ζίμπρου στο Κισινάου. Ο Έλληνας τεχνικός αρχικά δούλεψε πάνω στο 4-3-3, το οποίο φαντάζει και το πιθανότερο για να ξεκινήσει το παιχνίδι κόντρα στους Μολδαβούς, ενώ στη συνέχεια δοκίμασε και το 4-4-2, που συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες.

Στο 4-3-3 κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Γλύκος. Την τετράδα στην άμυνα αποτέλεσαν από τα δεξιά προς τα αριστερά οι: Κίτσιου, Σκόνδρας, Κατσικάς και Ρατς. Μπροστά από τα δύο στόπερ κινούνταν ο Μαντούρο και πιο μπροστά του βρέθηκαν οι Κάτσε και Τζιόλης. Δεξιά στην επίθεση ήταν ο Μακ, στην κορυφή ο Αθανασιάδης και στα αριστερά "παίζουν" για την θέση ο Σαλπιγγίδης με τον Περέιρα.

Στο 4-4-2 τερματοφύλακας ήταν ο Γλύκος. Στην άμυνα δεξιά έπαιξε ο Κίτσιου, αριστερά ο Ρατς και στο κέντρο ο Κατσικάς με τον Τζιόλη. Κεντρικά χαφ ήταν ο Μαντούρο με τον Τζανδάρη, δεξιά έπαιξε ο Κάτσε, αριστερά ο Μάρτενς και η δυάδα της επίθεσης αποτελούνταν από τον Αθανασιάδη και έναν εκ των Σαλπιγγίδη και Περέιρα. Να αναφέρουμε και πάλι πως το δεύτερο σχήμα φαντάζει δύσκολο να είναι αυτό που τελικά θα επιλέξει ο Αναστασιάδης.

4-4-2 η Ζίμπρου

Όσον αφορά στο πως θα παραταχθεί η Ζίμπρου. Πληροφορίες από τη Μολδαβία αναφέρουν πως ο Όλεγκ Κουμπάρεφ θα "κατεβάσει" την ομάδα του σε σχηματισμό 4-4-2. Κάτω από την εστία θα βρεθεί ο Ρούσου, δεξιά στην άμυνα ο Γιαρντάν, αριστερά ο Ερχάν και στο κέντρο ο Μπουργκίου με τον Πάβλιουτσεκ. Κεντρικά χαφ θα είναι ο Κλίμοβιτς με τον Βρεμέα, δεξιά θα κινηθεί ο Τσεπτίνε και αριστερά ο Βισνιακόφς. Την δυάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Αμανί και Αλεξέεφ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ