ΠΑΟΚ

Έτσι έγραψε ιστορία ο Αθανασιάδης

Έτσι έγραψε ιστορία ο Αθανασιάδης
Αθανασιάδης INTIME SPORTS

Θυμηθείτε τα 16 γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη που τον έφεραν στην πρώτη θέση των σκόρερ του ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (VIDEOS)

Ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει να θυμάται πολλά από την μόλις τριετή του παρουσία στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Μετρά 39 συμμετοχές (σε προκριματικά και φάσεις ομίλων!).

Ένα πολύ κρίσιμο γκολ στο "White Heart Lane" στη νίκη επί της Τότεναμ, αλλά και το φετινό χατ τρικ μέσα σε 17' λεπτά κόντρα στη Ντιναμό Μινσκ στην Τούμπα.

Ας θυμηθούμε αυτά τα 16 γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη...

ΣΕΖΟΝ 2011-2012

(11 συμ./ 4 γκολ)

Η χρονιά που ο ΠΑΟΚ κάνει όλη την Ευρώπη να παραμιλάει με το διπλό στην έδρα της Τότεναμ, αλλά και με τη συνολικότερη παρουσία του στην φάση των ομίλων του Europa League, αφού δεν ηττήθηκε ούτε μέσα στο Καζάν από την Ρούμπιν. Πρωταγωνιστής σε εκείνη την πορεία του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να μην είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης, που πέτυχε τέσσερα γκολ σε 11 συμμετοχές, εκ των οποίων τα δύο ήταν στο Καζάν και στο Λονδίνο!

Ένα γκολ στον εντός έδρας αγώνα με την Βαλερένγκα

Ένα γκολ στον εκτός έδρας αγώνα με την Ρούμπιν Καζάν

Ένα γκολ στον εντός έδρας αγώνα με την Καρπάτι Λβιβ

Ένα γκολ στον εντός έδρας αγώνα με την Ραπίντ Βιέννης

ΣΕΖΟΝ 2012-2013

(4 συμ./ 4 γκολ)

Εκείνη τη χρονιά ο ΠΑΟΚ δεν προκρίθηκε στην φάση των ομίλων του Europa League, αφού αποκλείστηκε από την Ραπίντ Βιέννης. Παρ' όλα αυτά ο Στέφανος Αθανασιάδης... πρόλαβε να πετύχει τέσσερα γκολ σε τέσσερα παιχνίδια.

Δύο γκολ στον εντός έδρας αγώνα με την Μπνέι Γιεχούντα

Ένα γκολ στον εκτός έδρας αγώνα με την Μπνέι Γιεχούντα

Ένα γκολ στον εντός έδρας αγώνα με την Ραπίντ Βιέννης

ΣΕΖΟΝ 2013-2014

(12 συμ. / 2 γκολ)

Την περυσινή σεζόν ο Αθανασιάδης έβαλε μόνο δύο γκολ, αν και έπαιξε σε 12 παιχνίδια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Κλάους πέρσι φορμαρίστηκε μετά τα μέσα της σεζόν, όταν ο ΠΑΟΚ είχε αποκλειστεί από την Ευρώπη.

Ένα γκολ στον εντός έδρας αγώνα με τη Σάλκε

Ένα γκολ στον εντός έδρας αγώνα με τη Σαχτιόρ Καραγκάντι

ΣΕΖΟΝ 2014-2015

(7 συμ./6 γκολ)

Φέτος, ο Κλάους έχει καταφέρει να πετύχει 6 γκολ σε μόλις 7 παιχνίδια. Όπως καταλαβαίνετε, αυτή η επίδοση αποτελεί προσωπικό ρεκόρ και είναι αρκετά πιθανό να διευρυνθεί στο παιχνίδι με την Γκινγκάμπ, και εφόσον πάρει ο ΠΑΟΚ την πρόκριση και στα επόμενα παιχνίδια.

Τρία γκολ στον εντός έδρας αγώνα με τη Ντιναμό Μινσκ

Δύο γκολ στον εκτός έδρας αγώνα με τη Ντιναμό Μινσκ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ