ΠΑΟΚ

Έτσι θα παίξουν ΠΑΟΚ και Σπάρτακ

Έτσι θα παίξουν ΠΑΟΚ και Σπάρτακ
ΠΑΟΚ, Σλοβακία, προπόνηση INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε στο γήπεδο «Ζλάτε Μόραβτσε» όπου θα διεξαχθεί η ρεβάνς της Πέμπτης (6/8) με τη Σπάρτακ Τρνάβα. Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων και... γεύση από την προπόνηση. (VIDS & PHOTO).

Λιγότερο από 24 ώρες απομένουν για τον αγώνα ρεβάνς ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Σπάρτακ Τρνάβα στη Σλοβακία. Ο «Δικέφαλος» προπονήθηκε στο γήπεδο της αναμέτρησης, που δεν είναι η φυσική έδρα της αντιπάλου του, με τον Ίγκορ Τούντορ να δείχνει τα πλάνα του για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει.

Αυτή λοιπόν αναμένεται να είναι σε σχηματισμό 4-2-3-1 και να αποτελείται από τους εξής: Όλσεν, Τζαβέλλας, Κόστα, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης, Κάτσε Τζιόλης, Μακ, Πέλκας, Κοροβέσης και Μυστακίδης.

Ο Τούντορ θα έχει τις απώλειες των Βίτορ και Λούκας (που αποτελεί παρελθόν) σε σχέση με τον πρώτο αγώνα και τις θέσεις τους θα πάρουν ο Μυστακίδης στην κορυφή της επίθεσης και ο Σκόνδρας στο κέντρο της άμυνας. Επίσης, τη θέση του Κίτσιου που απουσιάζει λόγω ενοχλήσεων θα πάρει ο Κωνσταντινίδης στη δεξιά πλευρά της άμυνας.

Έτσι θα παίξουν ΠΑΟΚ και Σπάρτακ
INTIME SPORTS

Η Σπάρτακ Τρνάβα προπονήθηκε επίσης στο γήπεδο του αγώνα νωρίτερα από τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως το γήπεδο θα γεμίσει καθώς τα 3.700 εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και η ατμόσφαιρα αναμένεται «καυτή». Ο Γιουράι Γιάραμπεκ θα παρατάει τους Σλοβάκους με την εξής ενδεκάδα σε σχηματισμό 4-3-3: Κάμεναρ, Τσόνγκα, Νίκολιτς, Γκρέσακ, Τοτ, Μπάες-Κασάδο-Σάμπο ,Μίκοβιτς, Χάρμπα, Βόιτους. Για τους Σλοβάκους επιστρέφει ο Τσόνγκα που έλειψε από το πρώτο ματς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ