ΠΑΟΚ

Έτσι θα παίξει ο ΠΑΟΚ με Ατρόμητο

Έτσι θα παίξει ο ΠΑΟΚ με Ατρόμητο
Πέλκας Κάτσε INTIME SPORTS

Διαβάστε το πλάνο ενδεκάδας του Ιγκόρ Τούντορ για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (27/9 – 20:30), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League. Μία αλλαγή σε σχέση με το ντέρμπι με ΑΕΚ.

Ο Ιγκόρ Τούντορ εκτός απροόπτου θα επαναφέρει στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ τον Έργκις Κάτσε, στο παιχνίδι (27/9 – 20:30)με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 5ηαγωνιστική τηςSuperLeague. Ο Αλβανός μέσος δεν είχε ξεκινήσει την περασμένη Τετάρτη στην Τούμπα, όμως όπως όλα δείχνουν αύριο θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα, παίρνοντας τη θέση του Σάμπο, τον οποίο αντικατέστησε στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου του ντέρμπι των «Δικεφάλων».

Κατά τα άλλα, ο Όλσεν θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια και η τριάδα στην άμυνα θα μείνει απαράλλαχτη και θα αποτελείται από τους Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλα. Στο χώρο του κέντρου θα αγωνιστούν ο Τζιόλης με τον Κάτσε και ο Πέλκας θα έχει ρόλο οργανωτή μπροστά τους. Στη δεξιά πλευρά θα παίξει ο Κωνσταντινίδης και στην αριστερή ο Ροντρίγκες που προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Μακ με τον Αθανασιάδη.

Βέβαια, αξίζει να αναφερθεί πως στο μυαλό του Τούντορ υπήρξε μία σκέψη να ξεκουράσει κάποιον εκ των Τζιόλη, Πέλκα, Μακ οι οποίοι έχουν φορτωθεί με συνεχόμενα παιχνίδια, ωστόσο σύμφωνα με τη δοκιμή που έκανε στην προπόνηση του Σαββάτου δεν θα πράξει κάτι τέτοιο, και θα παρατάξει την προαναφερθείσα ενδεκάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ