ΠΑΟΚ

Ετσι θα παίξει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Αγιαξ

Ετσι θα παίξει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Αγιαξ

Ποια ενδεκάδα αναμένεται να παρατάξει ο Βλάνταν Ιβιτς στο ματς της Τρίτης (26/7, 21:45) απέναντι στον Αγιαξ. Δείτε videos από την προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας (25/7) την πρώτη του προπόνηση στο "σπίτι" του Αγιαξ. Ο Βλάνταν Ιβιτς κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου τόνισε πως έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα του αγώνα της Τρίτης (26/7, 21:45).

Ποια θα είναι αυτή σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις; Ο Γλύκος θα είναι τερματοφύλακας και στην άμυνα από δεξιά θα βρίσκονται οι Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλας και Λέοβατς. Ως χαφ θα αγωνιστούν οι Τζιόλης, Τσίμιροτ και Σάχοφ και η τριάδα μπροστά τους θα αποτελείται από τους Τζάλμα, Ροντρίγκες και Αθανασιάδη.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει για την προπόνηση στην "Amsterdam Arena": "Το πρόγραμμα που ετοίμασαν ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του περιελάμβανε αρχικά ζέσταμα με ασκήσεις αποφόρτισης και τεχνικής, στην συνέχεια ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις στημένες φάσεις. Παράλληλα ο Δικέφαλος δήλωσε τον 25ο παίκτη του στην λίστα της UEFA, ο οποίος είναι ο Φακούντο Περέιρα. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 21:45 ώρα Ελλάδας".

Πάρτε "γεύση" μέσω videos από την προπόνηση του ΠΑΟΚ (δείτε σε video και την κερκίδα που θα φιλοξενηθούν οι οπαδοί του "Δικεφάλου").



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ