ΠΑΟΚ

Έτσι θα κάνει το come back ο Πρίγιοβιτς

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ειδικές θεραπείες, ποδήλατο, πισίνα και τρέξιμο μετά από μία εβδομάδα. Το πλάνο αποκατάστασης του Πρίγιοβιτς για να επανέλθει δριμύτερος που ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έμφαση στο transition στη σημερινή προπόνηση.

Και πάλι στο σπίτι του είναι από σήμερα ο Αλεξάνταρ πρίγιοβιτς, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Μανώλη Παπακώστα, χθες το βράδυ (15/03). Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα αποθεραπείας που θα αρχίσει προκειμένου να επανέλθει δυνατος στους αγωνιστικούς χώρους το συντομότερο δυνατό.

Συγκεκριμένα, από Δευτέρα (20/03) ο Πρίγιοβιτς θ’ αρχίσει ειδικές θεραπείες στην περιοχή του τραύματος και πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με ποδήλατο και ασκήσεις στην πισίνα. Ο στόχος είναι μετά την πρώτη εβδομάδα αποθεραπείας ο ποδοσφαιριστής να επιστρέψει σε συνθήκες αγωνιστικού τρεξίματος και να δουλεύει παράλληλα σε άλλους τομείς προκειμένου να μην μείνει πίσω σε επίπεδα φυσικής κατάστασης.

ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Την ίδια ώρα, ο Βλάνταν Ίβιτς και οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το ματς μρ τον Πανιώνιο, στο οποίο η νίκη θεωρείται μονόδρομος. Η προπόνηση της Πέμπτης (16/03) αφορούσε στην τακτική και πιο συγκεκριμένα το κομμάτι του transition game από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο.

Για τον αγώνα της Κυριακής (19/03) ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να υπολογίζει, εκτός του Πρίγιοβιτς, τον τιμωρημένο Στέλιο Μαλεζά, ο οποίος ταλαιπωρείται κι από διάστρεμμα ποδοκνημικής και τον τραυματία Τζάλμα Κάμπος που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Την Παρασκευή (17/03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ