ΠΑΟΚ

Έτοιμος ο Κλάους, "ανεβαίνει" ο Τζαβέλλας

Έτοιμος ο Κλάους, "ανεβαίνει" ο Τζαβέλλας
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Αθανασιάδης προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη, ο Ρόμπερτ Μακ συνεχίζει να πονάει ενώ ασκήσεις με μπάλα έκανε ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Στο κανονικό πρόγραμμα της Τρίτης συμμετείχε ο Στέφανος Αθανασιάδης ο οποίος έτσι οριστικά υπολογίζεται για τον αγώνα με την Φιορεντίνα. Αντίθετα ο Ρόμπερτ Μακ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, δοκίμασε το δεξί πόδι του όπου δέχτηκε γονατιά στον αγώνα με τον Ατρόμητο αλλά πονούσε και ακολούθησε θεραπεία στο γυμναστήριο.

Πλέον την Τετάρτη θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Πέμπτης και αυτό θα κριθεί από το πώς θα νιώθει την συγκεκριμένη μέρα. Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Τζαβέλλας ανέβασε ρυθμούς στην αποθεραπεία του και για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς, έκανε ασκήσεις με μπάλα.

Στο μεταξύ, την Τετάρτη στις 17:30 ο Άγγελος Αναστασιάδης και ο Αλέξανδρος Τζιόλης θα παραχωρήσουν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιτσέντσο Μοντέλα, θα μιλήσει στις 19:00 ενώ η ιταλική ομάδα επέλεξε να πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση στις εγκαταστάσεις της στη Φλωρεντία πριν από την αναχώρησή της για Θεσσαλονίκη.

Πάει για sold out, τέλος τα εισιτήρια για την θύρα 7

"Φεύγουν" γρήγορα τα εισιτήρια του αγώνα με την Φιορεντίνα... Το sold out φαντάζει πολύ πιθανό ενώ όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ " εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια στη Θύρα 7 για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Φιορεντίνα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ