ΠΑΟΚ

Έτοιμος να βγει μπροστά ο Σαββίδης

Έτοιμος να βγει μπροστά ο Σαββίδης
Σαββίδης INTIME SPORTS

Πως μεταφράζεται η επιθυμία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, να δώσει το παρών στην έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 20 Οκτωβρίου.

Ο Ιβάν Σαββίδης φέτος αποφεύγει να μιλά δημόσια, δεν παρεμβαίνει στα θέματα της ομάδας. Κάποιοι, μάλιστα, φθάνουν στο σημείο να κάνουν λόγο για αδιαφορία.

Φυσικά, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Απλά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αποφάσισε να κινηθεί και ο ίδιος και η ομάδα του κατ΄ επέκταση διαφορετικά. Έρχεται η ώρα, όμως , που θα αρχίσει να βγαίνει μπροστά, καθώς θεωρεί ότι πρέπει να στείλει με αυτό τον τρόπο μήνυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή είχε προγραμματίσει να δώσει το παρών στο Καραϊσκάκη για να δει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραβρεθεί και στην έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 20 Οκτωβρίου, όταν και θα ανακοινωθεί η νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Εφόσον υλοποιηθούν τα όσα αναφέρουν κυβερνητικά στελέχη, μέχρι τότε θα είναι γνωστή η λύση για το θέμα των χρεών και ο Σαββίδης θα ανακοινώσει πώς βάζει περίπου 13 εκ. ευρώ στην Α.Μ.Κ. για να απαλλαγεί οριστικά η ομάδα από το βραχνά των χρεών.

Μένει μόνο να επιβεβαιωθεί στην πράξη αυτός ο προγραμματισμός του Ιβάν Σαββίδη που έτσι θα στείλει μήνυμα πως ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ