ΠΑΟΚ

Έτοιμος ο Ενρίκε για την Ξάνθη

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÓÁËÊÅ - ÐÁÏÊ / EUROPA LEAGUE / SCHALKE - PAOK (Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÓÁËÊÅ - ÐÁÏÊ / EUROPA LEAGUE / SCHALKE - PAOK (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέντρο Ενρίκε προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Ξάνθη (02/03, 17:15). Ένα ακόμα βήμα επανένταξης από τον Χοσέ Κάνιας.

Με μια προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας συνεχίστηκε η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ για τον δεύτερο προημιτελικό κυπέλλου με αντίπαλο την Ξάνθη, που θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης (2/3, 17:15) στο γήπεδο της Τούμπας, με τον Δικέφαλο του βορρά να έχει προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη του με 2-1 στα Πηγάδια.

Στην προπόνηση οι παίκτες έριξαν το βάρος στην τακτική αλλά και στο τελείωμα των φάσεων. Ο Χοσέ Κάνιας έκανε ακόμα μια προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα, σε ρυθμούς επανένταξης, που προσδιορίζεται για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Ο Πέντρο Ενρίκε προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στην διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς.

Η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Πέμπτης θα ολοκληρωθεί με την προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης στις 17:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ