ΠΑΟΚ

Έτοιμος για μεταγραφή ο Κίτσιου, δανεικός ο Χαρίσης

Έτοιμος για μεταγραφή ο Κίτσιου, δανεικός ο Χαρίσης
Μουνάφο, Κίτσιου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τριπλό ενδιαφέρον για τον Στέλιο Κίτσιου με τον ΠΑΟΚ να είναι θετικός για την παραχώρηση του. Κοντά σε δανεισμό στη Σιντ Τρούιντεν ο Χαρίσης.

Οι Σιντ Τρούιντεν και Χρόνινχεν είναι μεταξύ των ομάδων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Στέλιο Κίτσιου, με τον Έλληνα αμυντικό να ετοιμάζει βαλίτσες για εξωτερικό καθώς έχει συμφωνήσει με τους "ασπρόμαυρους" για την αποχώρησή του.

Οι τελικές συζητήσεις και η επιλογή ανήκει στον παίκτη που θα κληθεί να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το πιθανότερο είναι πως αυτός θα είναι στο Βέλγιο και στην Σιντ Τρούιντεν, αρχικά δανεικός και με οψιόν αγοράς.

ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ Ο ΧΑΡΙΣΗΣ

Το δρόμο του δανεισμού αναμένεται να πάρει ο Χάρης Χαρίσης, ο ποιος βρίσκεται ένα βήμα πριν την μετακίνηση του στην Σιντ Τρούιντεν.

Οι Βέλγοι έδειξαν ενδιαφέρον για τον μέσο των ασπρόμαυρων, που δέχθηκαν να συζητήσουν την πρόταση που έφερε το γραφείο που εκπροσωπεί τον παίκτη. Δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις σε αυτό το μέτωπο.

ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ

Χάρης Χαρίσης και Στέλιος Κίτσιου αναμένονται μέχρι την Δευτέρα στο Βέλγιο. Καθώς ή θα ταξίδεψαν στην διάρκεια της Κυριακής ή το αργότερο την Δευτέρα το πρωί προκειμένου να συζητήσουν τις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Χαρίσης έχει δώσει τα χέρια με την Σιντ Τρούιντεν, ενώ στην υπόθεση Κίτσιου υπάρχει διαφωνία ανάμεσα σε Σιντ Τρούιντεν και ΠΑΟΚ όσον αφορά τη ρήτρα αγοράς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ