ΠΑΟΚ

Ετοιμοι Αθανασιάδης και Βίτορ στον ΠΑΟΚ

Ετοιμοι Αθανασιάδης και Βίτορ στον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Οι δύο παίκτες υπολογίζονται γιια το εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο ενώ μέρος της προπόνησης "έβγαλε" ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης για πρώτη φορά μετά την επέμβαση στο πρώτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού.

Θετικά νέα για τους Αθανασιάδη και Βίτορ... Αμφότεροι την Δευτέρα συμμετείχαν κανονικά στις ασκήσεις τακτικής και έτσι υπολογίζονται για το εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο. Μάλιστα κομμάτι της προπόνησης για πρώτη φορά μετά την επέμβαση στο πρώτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού, "έβγαλε" ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Από εκεί και πέρα ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο, ανοίγματα και ασκήσεις με μπάλα, ο Εγιάλ Γκολάσα έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία και ποδήλατο και στην προθέρμανση (και στις ασκήσεις με μπάλα) συμμετείχε και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος βρίσκεται σε πρόγραμμα μερικής επανένταξης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, ο Γιώργος Γεωργιάδης δουλεύει συνδυαστικά στην τακτική προκειμένου η ομάδα από την μία να βρει τρόπο να πατάει καλύτερα στην αντίπαλη περιοχή δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για γκολ και από την άλλη να διατηρήσει την καλή αμυντική της συνοχή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ