ΠΑΟΚ

Έτοιμες οι εισηγήσεις για τον νέο ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούμπος Μίχελ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν καθορίσει τους βασικούς άξονες για το πλάνο της νέας σεζόν και αναμένουν την έλευση του Ιβάν Σαββίδη.

Τα πάντα στον ΠΑΟΚ το τελευταίο 24ωρο κινούνται γύρω από το συλλαλητήριο που θα γίνει στην Καμάρα αύριο (14/4, 15.00) με μπροστάρηδες τους οργανωμένους οπαδούς που έχουν αναλάβει τη διοργάνωσή του. Υπάρχει κινητοποίηση σε όλη την "ασπρόμαυρη" οικογένεια και ήδη έχει σταλεί το μήνυμα σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη που θα δώσουν το παρών (εξαιρούνται όσα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις).

Οι Σ.Φ. ΠΑΟΚ έχουν απευθύνει πρόσκληση και στον Ιβάν Σαββίδη για να παραστεί, ωστόσο, ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτό συμβεί καθώς ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο εξωτερικό και έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα (είναι χαρακτηριστικό ότι την Τετάρτη, ως συντονιστής του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού της Περιφέρειας των χωρών της πρώην ΕΣΣΔ είχε συνάντηση με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας).

Δεν είναι, όμως, μόνο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που περιμένουν την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη. Το ίδιο συμβαίνει και με τους Λούμπος Μίχελ και Ραζβάν Λουτσέσκου που είναι έτοιμοι να κάνουν την πρώτη μεγάλη σύσκεψη με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας για τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου.

Ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχουν ήδη συμφωνήσει στους βασικούς άξονες του πλάνου (σε ποιες θέσεις χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση, ποιες είναι οι εισηγήσεις για τους δανεικούς και συνολικά για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας) που θέλουν να παρουσιάσουν στον Ιβάν Σαββίδη και πάνω σ' αυτό να γίνει η συζήτηση για τις τελικές αποφάσεις.

Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του ομογενή επιχειρηματία, υπάρχει αναμονή από την πλευρά του για την απόφαση της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, αφού θα ξεκαθαρίσει σε σημαντικό βαθμό (όχι οριστικά γιατί υπάρχει και το Διαιτητικό) το τοπίο σχετικά με την κατάληξη του εφετινού πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έστειλε τις προτάσεις της στη FIFA η ΕΠΟ
Βίντεο - κάλεσμα των οπαδών του ΠΑΟΚ για το συλλαλητήριο
Πότε αποφάσισε ο Σκουτέρης για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και η αδικία στον Μπεργκ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ