ΠΑΟΚ

Ετοιμάζουν πρόταση για τετραετές σε Σαλπιγγίδη

Ετοιμάζουν πρόταση για τετραετές σε Σαλπιγγίδη
INTIME SPORTS

Σε μία δύσκολη συγκυρία για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στέλνει μήνυμα ανανέωσης συνεργασίας.

Πριν λίγο καιρό, σε συνάντηση που είχε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με τον Ιβάν Σαββίδη, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είχε αποκαλύψει στον εκ των αρχηγών της ομάδας την πρόθεσή του να επεκταθεί το συμβόλαιό του με το "Δικέφαλο", αφού τον εκτιμά ιδιαίτερα σαν ποδοσφαιριστή και προσωπικότητα.

Στο διάστημα που μεσολάβησε, οι συνεργάτες του 53χρονου επιχειρηματία στην ΠΑΕ "δούλεψαν" την πρόταση που είναι έτοιμοι να καταθέσουν στον 31χρονο φορ. Μάλιστα, έχουν φροντίσει να στείλουν σχετικά μηνύματα στο περιβάλλον του παίκτη που περιμένει να μάθει τις λεπτομέρειες της πρότασης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, η πρόταση θα αφορά σε τετραετές συμβόλαιο που θα αρχίζει από το καλοκαίρι και θα προβλέπει μειωμένες απολαβές σε σχέση με το υπάρχον (800.000 ευρώ ετησίως).

Μάλιστα, στην πρόταση θα υπάρχει "πακέτο" και λύση για το θέμα των οφειλομένων από την προηγούμενη περίοδο. Η επιβεβαίωση των σκέψεων της ΠΑΕ για ανανέωση συνεργασίας με τον Σαλπιγγίδη έρχεται σε μία δύσκολη συγκυρία γι' αυτόν, λόγω της τιμωρίας των έξι αγωνιστικών και αποτελεί την πλέον έμπρακτη μορφή στήριξης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ