ΠΑΟΚ

Έρχονται αποχωρήσεις στον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Στην έξοδο της Τούμπας βρίσκονται οι Μπρκιτς και Κωνσταντινίδης, ψάχνει πρόταση για τον Λέοβατς ο ΠΑΟΚ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Στη χθεσινή (23/11) φωτογράφηση στην Τούμπα γύρω-γύρω από τον Λουτσέσκου υπήρχαν 27 ποδοσφαιριστές. Σε σχέση με αυτούς που τα ονόματά τους είναι καταγεγραμμένα στη σχετική λίστα στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, έλειπαν τέσσερις παίκτες:

Ο κλινήρης Έργκους Κάτσε, ο νεαρός Κώστας Δημητρίου που εδώ και καιρό συμμετέχει στις υποχρεώσεις της Κ20 και οι δύο "κομμένοι" Ζέλικο Μπρκιτς (επισήμως γιατί έκανε θεραπεία) και Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας και ο 23χρονος μπακ εδώ και καιρό προπονούνται εκτός ομάδας. Ο Μπρκιτς μόνος του με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Σκιαθίτη και ο Κωνσταντινίδης με την Κ20, αφού εκεί είναι γυμναστής ο Δημήτρης Δανιηλίδης τον οποίο εκτιμά ιδιαίτερα.

Οι δύο παίκτες είναι οι πρώτοι στη λίστα των αποχωρήσεων και ήδη γίνονται ζυμώσεις για να βρεθούν ομάδες που θα βοηθήσουν να αποδεσμευθούν από τον ΠΑΟΚ.

Στην περίπτωση του Μπρκιτς το μέλημα του ΠΑΟΚ είναι να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιο (παίρνει 400.000 ευρώ ετησίως και έχει ακόμη 1,5 χρόνο συμφωνίας), ενώ σ' αυτή του Κωνσταντινίδη να τον παραχωρήσει με ποσοστό μεταπώλησης, αφού το νεαρό της ηλικίας του δίνει προοπτικές εξέλιξής του. Την υπόθεσή του χειρίζεται ο Μπρούνο Τσιρίλο που βρίσκεται σε επαφές με ομάδες από το εξωτερικό (κυρίως από την Ισπανία).

ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΕΟΒΑΤΣ

Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι να μειώσει κι άλλο το ρόστερ του και φυσικά οι αποχωρήσεις των δύο δεν θα είναι οι μοναδικές. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει προτάσεις για δανεισμούς και πωλήσεις και αυτή την περίοδο πολύ ψηλά βρίσκεται η υπόθεση του Μαρίν Λέοβατς.

Ο Κροάτης έχει δημιουργήσει έντονο προβληματισμό με τις εμφανίσεις του, ο Λουτσέσκου έφτασε στη λύση του Βιεϊρίνια που θα συνεχίσει και τις επόμενες αγωνιστικές ως αριστερός μπακ και είναι κοινό μυστικό ότι στην Τούμπα ψάχνουν πρόταση ενόψει Ιανουαρίου.

Τις μέρες που διανύουμε υπάρχει έντονη κινητικότητα, καθώς έχουν ενεργοποιηθεί αρκετοί ατζέντηδες για να έρθει σύντομα πρόταση για τον Λέοβατς και στο επόμενο διάστημα θα φανεί αν υπάρχει κάτι αξιόλογο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ