ΠΑΟΚ

Έρχεται συμφωνία για ΠΑΟΚ - Μαουρίσιο

Έρχεται συμφωνία για ΠΑΟΚ - Μαουρίσιο

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν εντατικές επαφές με τον ατζέντη του Μαουρίσιο και πλέον βρίσκονται πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια για συνεργασία τριών ετών. Τι δηλώνει στο Sport24.gr ο ατζέντης του παίκτη.

Δεν "φρέναρε" την υπόθεση απόκτησης αμυντικού μέσου (την είχαν εισηγηθεί στον Ιβάν Σαββίδης ο Λούμπος Μίχελ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου) ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από την Έστερσουντ.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ άναψε το "πράσινο φως" για να γίνουν οι τελικές επαφές και χθες η διαπραγμάτευση με τον ατζέντη του Βραζιίάνου, Πιέρ Φερναντές προχώρησε εντατικά, σε σημείο που αργά το βράδυ οι δύο πλευρές είχαν φτάσει κοντά στη χρυσή τομή για συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών.

"Ναι είναι αλήθεια διαπραγματευόμαστε με τον ΠΑΟΚ", ήταν τα μόνο λόγια που μας είπε ο κ. Φερναντές, οποίος επικαλέστηκε συζήτηση που είχε σε εξέλιξη για να βάλει τέλος στη συνομιλία μας.

Ο ίδιος, είχε δηλώσει στη Ρωσία ότι τη Δευτέρα ή το αργότερα την Τρίτη ο πελάτης του θα υπογράψει στη νέα του ομάδα. Και από τις πληροφορίες που συλλέγει το Sport24.gr ένθεν και ένθεν φαίνεται ότι το πιθανότερο είναι αυτή να είναι ο ΠΑΟΚ (στη Ρωσία γράφτηκε για το ενδιαφέρον των Αντερλεχτ, Βαλένθια και Χόφενχαϊμ).

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ

Ο Βραζιλιάνος με ύψος 1.80μ. γεννήθηκε στις 21 Οκτωρβίου 1988 στο Σαο Πάουλο. Η επαγγελματική καριέρα του άρχισε από την Φλουμινένσε με την οποία έφτασε στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες το 2008. Τον Φεβρουάριο του 2010 πήγε στην Τέρεκ Γκρόζνι που μέσ σε πέντε χρόνια έκανε 172 συμμετοχές και 30 γκολ. Τον Ιανουάριο του 2016 πήγε στη Ζενίτ, "έγραψε" 42 συμμετοχές και 4 γκολ και κατέκτησε ένα Κϋπελλο και ένα Σούπερ Καπ Ρωσίας (πέτυχε και το χρυσό γκολ στις 23 Ιουλίου 2016).

Με την έλευση του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην Ζενίτ, ο Βραζιλιάνος έμεινε εκτός πλάνων. Ο Ιταλός τεχνικός προτιμά Παρέδες και Κρανεβίτερ για τη μεσαία γραμμή και ο Μαουρίσιο "κόπηκε" και του περιορισμού σε ξένους που έχουν οι ρωσικές ομάδες.



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ